Senki sem hívott meg szilveszterezni, barátok?
Egyedül voltam itthon, amíg 2 közeli baráti társaságom bulizott. Nem hívtak meg, nem kívántak boldog újévet. Csak streakekben láttam.
Mit gondoltok erről?
Ezek nem igazi barátok. Én is voltam hasonló társaságban, csak akkor kerestek, ha segíteni kellett valamit… de persze ha hétvégén elugrottak valahova néha elfelejtettek megkérdezni, hogy van e kedvem.
Én ott hagytam őket, ez csak érdek barátság volt semmi más. Lehet neked is el kellene gondolkodnod ezen..
Én azt gondolom, hogy neked sincsenek barátaid max. ismerőseid.
Egyébként meg a 4-es hozzászólóval értek egyet!
Én is tök jól elvoltam itthon és örültem, hogy nem kell menni sehová.
Azt ettem-ittam, amit és amikor akartam, azt vettem fel amit akartam és azt néztem, ami jól esett. A szomszédba ellövöldözött tűzijátékot ingyen élveztem, nem kellett sokat költenem. Amikor meg elfáradtam, ágyba bújtam és nem kellett jópofizva feszengenem senkivel, aztán meg hazabumlizni a hidegben.
Sosem éreztem jól magam társaságban és nyűg volt minden ilyen összejövetel.
Persze jó társaságban, jó arcokkal más lenne, de a környezetemben sajnos meg vagyok áldva sótlan emberekkel, azokkal meg kár lenne bármit is erőltetni csak azért, hogy megfeleljek a társadalmi elvárásoknak.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy rosszul érezzük magunkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!