Mit gondoltok arról vagy hogy álljak hozzá hogy az a pár barátom akit én közeli barátnak gondoltam már csak szilveszterezni vagy azt a filmet eggyüt megnézni a moziban nem akarják amit már több hónapja megbeszéltünk?
Szia,
Szerintem ez attól is függ, hogy hányan vagytok a baráti társaságban, illetve hogy te vagy az egyetlen, aki "erőlteti" a találkozókat?
Igazából én belegondolva a gimiből már csak 2 barátommal tartom a kapcsolatot, bár nem gondoltam volna akkor hogy így lesz. Az egyikkel csak ilyen 3 havonta találkozunk, beszélgetünk egy csomót és mi így evvel el is vagyunk. A másik a legjobb barátnőm, de vele is csak ilyen 1-2 havonta találkozunk, mert ő dolgozik, én sulizok és baromi nehéz összeegyeztetni 1-1 találkozót.
Egyébként szerintem ez egy elég nehéz dolog, mert gimi után az embernek el kell fogadnia, hogy a dolgok megváltoztak, nem is kicsit és ehhez sajnos hozzátartozik az is, hogy akiket eddig fontosnak gondoltál azok lehet hogy a továbbiakban nem fogják az életed részét képezni. Gondolom neked is vannak új barátaid, szóval ez ilyen. Az embernek ahogyan változik a környezete, az ismerősei, barátai közül is csak általában 1-1 marad meg. Egyébként meg ez az érzés csak egyre jobb lesz, mert amúgy meg tök sok jóval meg szabadsággal jár az, hogy már nem gimibe jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!