Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Új emberek hívása szilveszteri...

Új emberek hívása szilveszteri buliba? Rosszat tettem?

Figyelt kérdés

Adott egy kisvárosi nagyon nagy baráti társaság.

Kibérlünk egy házat bulira. Nincs konkrét szervező, de a helyet én találtam.

20-25 ember lesz, de bőven elférnénk többen is.

Meghívtam egy jó barátom, akit mindenki ismer. Sokan nagyon jóban vannak vele, viszont van egy lány, aki jön, de szakított vele, csúnya szakítás volt(a lány miatt), és emiatt a lány 1-2 barátja emiatt nem szereti, akik szintén jönnek.

Hülyeség volt hívni a barátom? Máshova nem biztos, hogy tudna menni.

2021. dec. 27. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt
2021. dec. 27. 22:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Csúnya dolog, de nem zavar, ha a lányt zavarja, mert elfogadhatatlanul viselkedik velem, és a párommal is, nem akarok vele egy légtérben lenni, de ez van, max a barátai érzései zavarnának.
2021. dec. 27. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudja a barátod, hogy ott lesz az exe?

Végül is neki kell döntenie, vállalja-e a közös légteret a csajjal.

2021. dec. 27. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:

"csúnya szakítás volt(a lány miatt), és emiatt a lány 1-2 barátja emiatt nem szereti, akik szintén jönnek."

Akkor mi a fsznak mennek oda egyáltalán???

2021. dec. 27. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tehetsz,mivel a barátoddal jobb viszonyban vagy mint a lánnyal és haverjaival,megmondod a barátodnak,hogy ott lesznek ők is.Aztán eldönti,hogy elmegy-e vagy nem.Nem jön ki túl jól a dolog így sem,de legalább szólsz neki,ennyiből korrekt.
2021. dec. 28. 09:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a válaszokat.

Nem merem otthon hagyni egyedül, mivel külföldi, miattam vagyunk itt, egyedül lenne így.

2021. dec. 29. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Hopsz, nem ide
2021. dec. 29. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!