Ha egy barátod nem tartja a megadott szavát, akkor megszakítod vele a barátságot vagy adsz neki még egy esélyt?
Figyelt kérdés
2023. nov. 20. 21:56
11/15 anonim válasza:
Néha tényleg nehéz a barátságok fenntartása. Nekem is volt olyan, hogy hanyagoltam ismerősöket, megmondtam h van párom, most ő a prio, plusz mikor bajban volt, akkor is vele foglalkoztam. De közben megmondtam kerek perec h attól még haverok maradunk, de most inkább online tartsuk a barátságot.
12/15 anonim válasza:
#11 Remélem nekem sosem lesz ilyen a legjobb haverom, akit évek óta ismerek, hogy egy nemrég megismert nő miatt hanyagolja a cimboráját. Bár volt már ilyen, azt letiltottam.
13/15 anonim válasza:
A páromnak más az érdeklődése, mint a barátaimnak. Ezért nem nagyon lehetne közös program sem.Szerintem a kapcsolat elején természetes, hogy kevesebb időd jut a barátaida. Miért kellene ezért tiltani? Ennyire fügsz tőle?
14/15 anonim válasza:
#13 Nem függtem tőle a szó szoros értelmében, inkább ő fügött a párjától, hogy a heti 1x találkozásunkat egy 2 hónapja megismert hölgytől nem volt képes megejteni, engem meg már 4 éve ismert. Na ezért tiltottam.
15/15 anonim válasza:
11, akkor inkább ne is tarts haverokat, "barátokat" ilyen hozzáállással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!