Ha egy barátod nem tartja a megadott szavát, akkor megszakítod vele a barátságot vagy adsz neki még egy esélyt?
Akinek szokása átverni az nekem nem is barát.
Először ha átvert az redflag. De ha ismétlődik le is írtam magambal amit màr csak igazolni fog a későbbiekben mert olyankor már tényleg kimutatják a foguk fehérjét.
Aki szánt szándékkal átver annak max még 1 esélyt adok… de ez ritka
Sokkal gyakoribb hogy valaki küzd a saját démonaival, és nem veled akar kibaszni, csak nem könnyű mindig alapból azt csinálni ami “helyes”. Persze felszínes kapcsolatokban ez is kapcsolat megszakításhoz vezet, mert nem is látsz ilyen szinten bele, de egy igaz barátságban nem.
7-es, nem MUSZÁJ segítened rajta, főleg, ha ő bszta el.
Kérdező: aki egyszer hazudik, az nem barát többé. Nem érdekel, miben és miért, egyszerű tiszteletlenség.
Régebben többször jártam úgy, hogy elnéztem kisebb átveréseket, hazugságokat, de mindig az lett a következmény, hogy egy idő után ezeket egyre nagyobb, néha kimondottan szívtatás jellegű átverés követett.
Azóta én is úgy gondolom, hogy aki egyszer eljátssza a bizalmat, annak nincs több esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!