Jól tettem, hogy megszakítottam ezt a barátságot?
Volt egy gyerekkori barátnőm. Neki volt egy másik gyerekkori barátnője, akivel talán még régebb óta volt közeli barátságban, mint velem.
Ezzel a lánnyal a következőt csinálta: Napi szinten beszélgetett a lány párjával. Megtudta, hogy a srác csalja a barátnőjét, és hallgatott erről. Majd a srác hívogatta őt kettesben találkozni, szerelmet vallott neki, és erről is mélyen hallgatott. Még 1 évig nem szakított a barátnőjével, de közben neki vallott szerelmet végig. Nem történt köztük semmi, de továbbra is hallgatott róla. Végig mondtam neki, hogy ez egyáltalán nem helyes. Mikor szakítottak, pár hétre rá összejött a sráccal, pedig azt mondta, nem fog. Erről is hallgatott, csak egy év múlva mondta el a barátnőjének, aki azonnal megszakította a barátságot vele, és még meg is sértődött.
Hiába nem érint, én már ezek alapján kevésbé szerettem őt, egyre jobban irritált.
Aztán voltak olyan húzásai, hogy az én páromnak is írogatott, bizalmaskodó hangnemben beszélt vele. Meg egyszer elmentünk fesztiválozni úgy, hogy az én kocsimmal mentünk, nem kértünk tőle pénzt benzinre sem, meg semmi. Rámírt, hogy mikor indulunk, mondtam egy időpontot neki, és akkor elkezdett olyanokat írni, hogy "pffffff, okééé", és közben a páromnak kezdett el hisztit verni, hogy miért nem tudunk előbb indulni, őt érdekli az xy koncert is, mégis milyen kifogásom van, miért nem tudok elkészülni hamarabb.
Talán ez volt az a pont, amikor tudtam, hogy nem akarok vele többé barátkozni, de bocsánatot kért végül, és jó pofát vágva elmentem vele a fesztiválra. De a kövi kisebb összezörrenésnél (ami normál esetben nem lenne ok örökharagra) elküldtem a büdös francba, és azóta nem vagyok hajlandó vele beszélni, de ő sem ír nekem, de tudom, hogy teljesen értetlenül áll a dolog előtt, és a leghaloványabb sejtése sincs, hogy miért történt ez az egész.
Az a típus, aki mindenki pasijára rámászik
A tiedre is rámászott
Maskepp nem lett volna oka es batorsaga a pasidnak hisztizni. Amit tett a pasiddal, hogy hívogatta es bizalmasan írkalt neki, az mindent elmond
Biztosítalak, hogy ez amit láttál, csak a jéghegy csúcsa. Biztos sokszor írt, amiröl te nem tudsz. Amit láttál, az csak egy részlet . Akkor vetted észre
A masik: a gyerekkori baratnöjenek a pasasa nem írkalt volna neki egy évig, ha köztuk nem törtent volna semmi
A ferfiak egy évig akkor írkálnak, ha szex is volt. Es biztos nem egyszer.
Utana össze is álltak.
Biztos taposta a pasit, hogy szakítson
Te egy fekete mambát engedtél a házadba, aki már a pasiddal is kavart/ kavar . Az hogy veled nem beszel, jobb is neki, mert nem kell neked kamuzzon
Meg az is lehet, hogy féltékeny rád
Azt tanacsolom, tudom nem szep, de titkon nezd at a pasid telefonjat
Ne szólj neki errol, meg a gyanúdról, hogy ne legyen ideje törölgetni
Nem kavart, csak írogatott neki bizalmasakat es hisztizett neki
Megis mi köze a te parodhoz?
Es miert hisztizik neki?
Es mikor kapott erre lehetöseget es batorsagot, hogy neki írkaljon???
6
Épp ezt nem érettük, a párom is tőlem kérdezte, hogy minek írogat neki, mert nem tudta mire vélni.
Ha ezt megtehette, azt jelenti, hogy a párod erre lehetöseget adott neki, akarcsak gesztusokkal, tekintettel stb
Te higyj ami neked jólesik, ez úgy büdös, ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!