Volt már veletek, hogy megszakítottatok egy, akár többéves barátságot? Mi volt az utolsó csepp a pohárban? Bánjátok ezt a döntést? Milyen tulajdonsága készített ki titeket vagy idegesített legjobban?
Általános iskolás barátnőm többször lopott tőlem de hivatalosan nem lehetett rábizonyítani, csak én tudtam hogy ő volt. Aztán egyszer másvalakitől lopott és rám fogta. Na onnantól nem beszéltem vele.
Gimis barátnőmmel ugyanarra az egyetemre mentünk, szóval vagy 8 éve voltunk már jó barátságban. Aztán a csaj megtudta hogy a pasija a volt nője után koslat, ezért gyorsan teherbe esett hogy vele maradjon a fickó. Mivel én nem tapsikoltam és nem adtam ezért buksisimit, megszakította velem a kapcsolatot, aztán amikor egyedül maradt a faluban a gyerekkel, hirtelen eszébe jutottam és elkezdett bombázni képekkel a gyerekéről. Nem válaszoltam neki.
Volt, nem nagyon volt már közös témánk, eltávolodtunk egymástól, meg amúgyis elég fura lány volt, nem bántam meg amúgy.
Egy másik barátnőm, az előző válaszokhoz hasonlóan, engem is meglopott, a sim kártyámat lopta el a telefonomból :O amikor szóvá tettem neki persze letagadta az egészet, na akkor álltam vele szóba utoljára..egy sim kártya többet ért neki mint a barátságunk, nem is értem mit gondolt nem veszem észre vagy mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!