Volt már veletek, hogy megszakítottatok egy, akár többéves barátságot? Mi volt az utolsó csepp a pohárban? Bánjátok ezt a döntést? Milyen tulajdonsága készített ki titeket vagy idegesített legjobban?
Én legalább az alapján formálok rólad véleményt,amit tőled láttam. Te pedig még mindig csak teljesen megalapozatlanul,a saját környezetedből kiindulva ítélkezel. Őszintén,ki nem sz*rja keresztbe,hogy te hány ilyen embert ismertél? A lényeg azon van,hogy akit letámadtál,azt nem. Semmiféle tudálékosság nincs ebben.
Nekem is volt egy ilyen gyerekkori barátom.
Sajnálom hogy megszakadt a barátság ,de vannak dolgok amiken nem lehet változtatni.
Elėg nehėz sorsú zűrös csóró gyerekek voltunk ,de ėn szerencsėre ki tudtam törni ebből. Igaz sok dolgom volt munka terėn ,de mindíg szakitottam időt haverom hülyesėgeire egy jó házi kávė mellett.
Aztán talált ez a haverom új cimborákat is akikkel csak züllött egėsz nap.
Utánna hozzánk már csak ėrintő pontkėnt jött ,hogy letarháljon cigivel kávėval sörrel vagy valamivel ami van aztán ment is pár perc múlva tovább dolgára.
Akkor kezdett elegem lenni belőlle.
Munkanėlküli volt a haver de ha láttam valahol jó álláslehetősėget egyből leadtam neki az infót ,de csak a kifogás volt mindíg.
Nėha segített ezt azt a házkörül, kissebb bontás ėpítės stb ,amit ki is fizettem neki vastagon ,hogy legyen valami pėnze.
"Ebből az lett hogy csak tovább züllött a srác elköltötte cigire drogra alkoholra a pėnzėt.
Tėlire már úgy nėzett ki mint a csöves. Sajnáltam szegėnyt mert amúgy egy jó humorú rendes srác volt.
Ugyhogy megszakadt a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!