Megöleltem ma egy kedves lányt és közben egy kézzel a fenekét megfogtam. Nem ellenkezett, nem vágott pofon tovább ölelt engem. Kb. 20 mp volt az egész. Ezek szerint akkor nem zavarta?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 13:09
1/7 anonim válasza:
Hát ha egy vadidegen volt akkor szerintem csak szimplán lesokkolódott.. :D
2/7 anonim válasza:
Akkor is lesokkolódhatott, ha nem idegen volt. Az, hogy nem vágott pofon, nem jelenti azt, hogy tetszett neki. Simán lehet, hogy csak nem tudta, hogy reagáljon.
3/7 anonim válasza:
Arra várt, hogy meg is csókold, te tökfej!
4/7 anonim válasza:
Kibszottul nem biztos hogy nem zavarta....
5/7 anonim válasza:
Én először totál megfagyok, mert nem értem, mi van, miért, mikor NEM engedtem meg, hogy a másik megérintsen, aztán elküldöm az anyjába, miután elengedett.
Egy idegennél pedig alap a paprikaspray, de ha rossz napom van, visszakézből orrba vágom.
Aztán lehet nyávogni, meg feljelentést tenni, nem érdekel.
6/7 anonim válasza:
Hjah így éri meg kedvesnek lenni, mindenki azt hiszi hogy bármit megengedhet veled szemben.
7/7 anonim válasza:
Szerintem tobbet nem fog szobaall i veled. Ennyi volt.
Gratula a bunko viselkedesedert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!