A barátnőim állandóan pofozgatnak?
Szóval annyi az egész, hogy az egyik barátnőm szokása hogy pofont osztogat; amikor valami nem úgy van ahogy ő szeretné. Ez lehet az is, hogy nem lila ruha van rajtam hanem kék. Ez neki probléma, ezért kapok egy taslit. A másik barinőm
is eltanulta tőle, és ugyanez a szokása. Az a nevelési módszer nem jön be, hogy visszaadom a pofont, mert akkor kapok mégegyet.
Valaki tud ez ellen valami megoldást?
A válaszokat előre is köszönöm!
Úristen, szerencsétlenek... ezek annyira ostobák.... hány évesek vagytok?
Erélyesen mond meg, hogy ezt mégegyszer ne merészelje. Ez barátnő? Nem csak osztálytárs?
Ne barátkozz ilyen primitív libákkal!
Búcsúzóul ne egy kis pofont adj vissza, hanem ököllel verd orrba, ami belefér. 🤜
Köszi a megmentő mondatokat, mindenkinek ment a zöld kéz, viszont annyi a baj, hogy tényleg jó haverok de nagyon parasztok. Szoktam is említeni nekik de ez nálluk nem új. A másik baj az, hogy beképzeltek illetve emósok vannak az osztályomban.
Ja és, ha szólok emiatt az ofőnek abból lesz a tragédia hogy miért szóltam. Attól fogva, kileszek közösítve plusz várhatok még egy két taslit..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!