A barátnőim állandóan pofozgatnak?
Szóval annyi az egész, hogy az egyik barátnőm szokása hogy pofont osztogat; amikor valami nem úgy van ahogy ő szeretné. Ez lehet az is, hogy nem lila ruha van rajtam hanem kék. Ez neki probléma, ezért kapok egy taslit. A másik barinőm
is eltanulta tőle, és ugyanez a szokása. Az a nevelési módszer nem jön be, hogy visszaadom a pofont, mert akkor kapok mégegyet.
Valaki tud ez ellen valami megoldást?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nálunk a fiú öltözőben amig vártunk az óra kezdetére, volt olyan játék hogy add tovább. Aki a szélén ült a padnak (1 sorban ültünk) az megütötte valahogy a mellette lévőt, mondjuk egy medvepuszi combba, határa egy tenyeres, vagy ilyenek. Aztán az tovább adta. A végén meg vissza, csak más ütés. Szabály az volt, hogy mindenki játszik, kiszállni nem lehet csak ha mindenkitől fogadsz egy búcsúzó ütést. Tehát normálisan csak az óra kezdete vetett véget ennek, senki sem mert kiszállni. Na nekem jó nagy paraszt tenyerem van, amikor jött a hátas, akkor adtam rendesen lendületből. Délután mondta a srác hogy valami nem oké, mert még mindig fáj a háta, felhúzta a pólót és hát még mindig ott volt vörösen még az összes ujjam nyoma is. Utána az volt a szabály, hogy nekem nem muszáj játszanom :D pedig inkább a kisebbek közé tartoztam, csak szerencsére hamar sikerült tisztázni.
Neked is ezt ajánlom
Sem a barátok, sem a haverok nem pofozgatják egymást, még viccből sem. Pláne, ha még jelezve is lett nekik...
Kicsit, de inkább nagyon rakd helyre az értékrended.
Nem tudom mennyi idősek vagytok kb, de ez sehol nem oké. Nekem volt egy lány az osztályban, aki kb 7.vagy 8.ban elkezdett a tolltartómmal random ütni. Na én ezt nem hagytam annyiban, mondtam neki, hogy fejezze be, de nemet mondott erre. Ekkor szóltam anyukámnak, aki (a tudtomon kívül) szólt az ő anyukájának egyik szülőikor. Ezután rá mérgesek lettek otthon, a suliban levegőnek nézett. De eltelt pár nap és egyik délután odajött és bocsánatot kért és megbeszéltük az egészet. Utána tök jóban lettünk.
Egy másik sulis esetem. Volt egy srác, elég vézna, én kevésbé vézna. Folyton piszkált. Egyik tesiórán nagyon felcseszte az agyamat és megfogtam, leordítottam a fejét, hogy ezt aztán már fejezze be. Azóta nem csesztetett, sőt, most már előre köszönt.(5 éve ballagtunk)
Szóval én a ,,kiállok magamért,, híve vagyok általában. Nekem eddig nem volt semmi jó abból, amikor tanár keveredett a dologba.(volt olyan is) viszont van az az eset, amikor már n tudsz mit csinálni. Szerintem hajolj el, amikor adják, majd menj el vagy ilyesmi, akkor talán rájönnek, mekkora idiótaságot csinálnak. Mert ez az. Ne süllyedj le a szintjükre...
Megértő válaszokat kaptam, köszönöm. Majd megmutatom nekik ezt a kérdést a válszokkal együtt...
Ahogy a #15 mondja; kikell állni magamért, csak lehet hogy nem pont így gondolta. :)
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!