Heti rendszeres találkozó,más emberekkel,családokkal?
Én annó a harmadikkal terhesen beléptem egy terhes csat csoportba. Egyszerre szültünk, megvolt a téma. Sajnos össze nem járunk, mert szerte az országban lakunk, de jó a társaság már 10 éve, ha van valami a gyerekekkel, azóta is megtárgyaljuk.
Akikkel összejárunk családilag azok vagy eredendően is barátaink, és véletlenül egyszerre lettek gyerekeink, vagy játszótéri-babatornázós-óvodai-iskolai haverság.
Nagyon nem kedvelem a vallásokat, de szerintem neked ez megoldás lehet.
Sok olyan vallás van ami nem a bűnelkövetőket pártolja és nem kelt félelmet kelt az emberekben, így uralkodva rajtuk. (mint a siita és a katolikus, ezek nagyon rosszak).
Pl mifelénk az evangélikusok hétvégén egy havonta összejárnak mint egy család, sütnek, főznek.
Ilyesmit keress, ezekből vannak összetartó közösségek.
A lehúzósokat (szcientológia meg hasonlók) messzire kerüld el.
És persze van más megoldás is, de ha nem nagyobb városban élsz nem biztos hogy találsz más lehetőségeket. Ilyen szinten összebarátkozni elég nehéz, az idő menedzsment sok embernek problémát okoz amúgy is.
Én nem gondolom hogy ez egy problémás vágy, szerintem csak simán jobb ember vagy az átlagtól, ha ilyesmire vágysz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!