Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én fújom fel az egészet, vagy...

Én fújom fel az egészet, vagy ők veszik félvállról a dolgokat?

Figyelt kérdés

Van két barátnőm, akik szinte a testvéreim. Nagyon közel álltunk egymáshoz, főleg a középiskola évei alatt. Idén elballagtunk, és a beígért heti fix találkozókból havi találkozók lettek, majd most októberben ott tartunk, hogy másfél hónapja nem láttuk egymást.

Az egyik barátnőm főiskolára ment, naponta utazik 2 órát, a másik barátnőm pedig nem csinál semmit, februárban megy valamilyen tanfolyamra. Mindkettőnek van párja, akikkel hétvégén vannak együtt. Úgyhogy ez nagyon jó, mert hétvégén pont jó lenne találkozni, de ők ugye akkor a párjaikkal vannak, akiket nem szabad egyedül hagyni.

Jövő héttől pedig dolgozom, nem igazán kiszámítható műszakokban, úgyhogy még macerásabb lesz majd programot szervezni, amikor így is tolódik hetek óta egy program, hogy hármónkból kettőnknek nem is volt munkája. Az egyetemista barátnőmnek tanulni is kell, ez oké, de amelyik nem dolgozik, az miatt is tolódott sokszor a program, mert ment körmöshöz, fodrászhoz, stb.

Már másfél hónapja nem láttam őket, csak messengeren beszélgetünk meg küldjük a tiktok videókat. De semmi konkrét. És ők egy hétvégéből nem képesek 2-3 órát szánni egy találkozóra.

2023. okt. 14. 14:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8: ők nem felelősek a te magánéletedért. Frusztráló lehet, hogy mindkettőjüknek van párjuk, neked meg nincs, de nekik feléd semmi kötelezettségük nincs. Lesz ez majd fordítva is, és hidd el, akkor majd neked sem lesz olyan fontos, hogy havonta találkozzatok. Éld az életed, dolgozz/tanulj, vásárolgass anyukáddal, hamarosan lesznek új haverjaid/barátaid is, és majd párod is. Csináljatok egy group chatet, és ha történt valami érdekes veled írd meg, így is tudjátok tartani a kapcsolatot, és néha kérdezz rá, hogy nincs-e kedvük összefutni (ne hetente). Csak mondom, hogy ennél is nagyobb választóvíz lesz a barátságokban, ha nem kb. egyszerre lesz gyereketek. 6-os voltam.
2023. okt. 15. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!