Ha valaki fiatalon, 23 évesen több millió forintot keres stream-eléssel, akkor miért veszi az egészet félvállról amolyan leszarom stílusban?
Azért mert nem becsüli a pénz értékét? Hisz soha életében nem kellett kimozdulnia a négy fal közül ahhoz, hogy dőljenek a milliók.
Most nem a zsebében akarok turkálni, csak érdekelne hogy miért szarja le valaki a közösségét, azokat az embereket akik havonta több milliót tesznek a zsebébe.
Hisz ezzel huszonévesen megtudná alapozni a jövőjét úgy, hogy soha életében ne kelljen dolgoznia.
Leszaromság alatt egyébként azt értem, hogy van hogy 1-2 hétig nem streamel előzetes bejelentés nélkül. A közösségét nem becsüli, sokszor lekezelően beszél ha megkérdezik, hogy hova tűnt hetekre. Gondol egyet és a stream kezdése után fél órával leállítja a közvetítést csak úgy random, persze miután a stream elején az első 10-20 percben már donateltek neki pár száz ezret.
Aktív 2-3 ezer nézője van, havonta olyan 4-7 millió körül keres ezzel.
Vagyis csak volt, az utóbbi pár hónapban erősen csökkent a nézettsége és a bevétele is, de egyáltalán nem úgy tűnik mintha érdekelné.
Nem magánéleti dolgok vannak amúgy a háttérben, hanem egyszerűen tényleg szó szerint leszarja az egészet. Pedig 23 évesen kevés ember mondhatja el magáról, hogy milliókat keres játékok élő közvetítésével.
Ki beszélt magyarokról #2?
Külföldön kicsit más a helyzet, illetve angol nyelven streamelőknél.
Nagyon el vagytok varázsolódva xd
Akiről beszélek nyilvánosan látni lehet a támogatásait. 3000-4000 feliratkozója van, és 2000-3000 euró amit PayPal-on küldenek neki. 1 sub-ért 2 eurót kap a twitchtől, plusz az utalások és szponzorációk. Lehet osztani szorozni hogy 10.000-12.000 euró mennyi pénz és a szponzorációk amit nem látni. Van olyan támogatója aki már 6000 sub-ot és 18.000 ezer eurót donételt neki, valami milliomos srác.
De nem kell messzire menni, ott van Amouranth akinek 25.000-30.000 feliratkozója van, 12 milliárd forintra becsülik a vagyonát amit a twitchen szedett össze az évek alatt. Plusz 4-6 milliárdra az only fans pénzt.
Jah lehet megbotránkozni, hogy mennyi lóvét költenek az emberek ilyenre.
Jó oké, bevallom véletlenül írtam ebbe a kategóriába, nem ide szántam ezt a kérdést eredetileg.
Sejtettem, hogy a szellemi sérültek nem bírják majd ki, és tele szemetelik majd a kérdést a butaságaikkal.
Na nem baj, majd holnap kiírom oda ahova eredetileg is szántam volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!