Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy haverom bizonygatja...

Ha egy haverom bizonygatja azért él ilyen jó életszinvonalon mert NAPI 500€-t keres valami AMM befektetéssel akkor vajon hazudik?

Figyelt kérdés
Nem tinik vagyunk, hanem harmincasok. Tényleg látszólag magas életszinvonalon él, de én kétlem ebből van neki. Én nem értek az ilyen befektetésekhez, azt sem tudom ez az AMM micsoda, csak azt gondolom ha ez így működne, akkor mindenki abból élne. Nekem is ajánlgatja szálljak be, de lehet én vagyok a hülye, eddig mindig visszautasítottam.
2023. okt. 1. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valszleg valami ponzi kamu, ami par honapig tejel, aztan minden penzt lenyulnak. Ezer es egy ilyen volt már.
2023. okt. 1. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom valami MLM szarság lehet ez is, ahol a "sokat fogsz keresni" szöveggel akar téged is beetetni.
2023. okt. 2. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak téged akar lehúzni, ennyi a titok.
2023. okt. 2. 01:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az AMM kb arról szól, hogy írsz egy scriptet, ami automatikusan kereskedik neked a tőzsdén. Ebből elvileg sokan gazdagodtak meg, csak senki nem ismeri őket :D
2023. okt. 2. 09:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!