A barátnőm kihasznál ezzel hogy nála takarítók?
Most volt egy kisebb műtétje + haza pakolt a barátjától és meg kért hogy pakoljam el a cuccait meg takarítsak ki a szobájába . Èn megcsináltam de a ruháit már nem volt kedvem meg nem is nagyon tudtam hogy mit hová kell pakolni. Bejött az anyja ès rám szólt hogy ne a földön legyenek már a ruhái pakoljam el .
De ha ott vagyok náluk akkor az anyja mondja nekem hogy teregessek ki meg töltsek neki inni , vigyem be a telefonját ilyenek .
Meg elküldtek boltba de nem volt jó amit hoztam , barátnőm 10 percig azt mondogatta hogy miért nem figyelek oda mert neki nem ilyen vaj kellett volna meg nem ez nem az ... mikor pakoltam a cuccait akkor is valami papírokat bele akartam tenni egy dobozba hogy majd kiválogatja , akkor is azt mondta hogy èn normális vagyok ?! Ne oda tegyem már .
Amikor porszívóztam akkor is mondta hogy mèg ott a puffok alatt is meg mèg itt ott .
Èn segítek neki mert megèrtem hogy most műtöttèk de valamièrt olyan ellen èrzetem van ezzel kapcsolatban hogy nem kellene ezt csinálnom . Velem van a baj hogy így èrzem ?
Meg mèg valami ... amikor mèg nem volt műtve ès ott lakott a barátjánál oda is èn mentem takarítani . Vagyis mikor elmentem megkèrt hogy porszívózzak fel meg törölgessek le , takarítsam meg az ablakokat ilyenek .
Az nap mikor szakítottam a volt párommal akkor èpp nála voltam és akkor is mondta hogy takarítsam meg az ablakot pedig látta hogy tiszta ideg vagyok . De megcsináltam .
Nem tudom hogy ez normális dolog e ? Vagy más is szokott segíteni a barátnőinek , vagy velem van a baj hogy azt èrzem ezt nem kellene ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!