Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy bánjak tovább a barátnõmmel?

Hogy bánjak tovább a barátnõmmel?

Figyelt kérdés
Összevesztem a barátnōmmel,a sérelmeket megírtam neki,még neki áll feljebb.Az utóbbi 2 évben kiismertem,hogy csak saját érdekét nézi.Mindig hívatlanul bekopog hozzánk,amikor vetközünk,fürdünk,eszünk este.Amikor egyedül van,idepofátlankodik.Rossz kapcsolatban él.Tavaly rendörséget kellett kihívnia párjára.Akkor is este,napközben hozzánk menekült.Vele hívtam a segělyvonalakat,bíróságot,rendörséget,távoltartási papirt töltöttünk ki.Ez ment 3 hónapig.Elhivtuk bálba,hogy addig se kelljen párjával legyen,vagy ismerkedjen.Egyszer ment csak el.Utána csak a kifogásokat gyártotta,nem tetszett társaság.Barátkozni sem akar senkivel ott.Nincs nagyon más barátnõje,aki fogadná sürün,testvére sem türi sokáig.Bármit javasoltunk neki,semmit nem fogadott meg,házeladásban sem.Csak állandóan nyekergett,hivogatott minket,páromat munkaidöben,vezetés közben,haszontalan kérdésekkel.Nem hajlandó lefoglalni sem magát,ha unatkozik,csak mindig a nyakunkra jönne.Ez a célja.Nálam betelt a pohár,ěs megkapta magáét.Most panaszkodik fünek-fának,mert letiltottam párom telóján.Ö bezzeg alig nyujt nekünk valamit.Nekem már nem hiányzik,meguntam.De mindig firkál még.Most siránkozik másoknak,hogy le van tiltva,és miket irtam.Már direkt nem is hivtuk,õ kopogott be mindig akkor is,eröszakosan.En nem akarok vele barátkozni,mert ugysem változik.Komojytalan hebrencs.Hasznunk semmi belöle.Hogy érjem el,hogy békén hagyjon minket?

2023. jún. 19. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy Mónika showba, és add ezt elő ország-világ előtt.
2023. jún. 19. 21:15
 2/6 Páncélos szúnyog ***** válasza:
100%
Szerintem egy ököl párharcban vitassátok meg ezt a dolgot.
2023. jún. 19. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ti is a Vámpír Ági hangján olvastátok ezt a szöveget?
2023. jún. 19. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bézbóz ütő
2023. jún. 19. 23:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Zaklasd pár napig, garantáltan békén fog hagyni.
2023. júl. 13. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti mondatod érdekes :

Semmi hasznunk belőle.

A barátság a haszonszerzés egyik alfaja ?

2023. júl. 14. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!