Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem számíthatok senkire?

Miért nem számíthatok senkire?

Figyelt kérdés

Van egy baratnom akit mar 4 eve ismerek, es szobatarsam is. Ket eve megsimert egy masik szemelyt es azota teljesen leszar. Konkretan neki beszel engem ki, ha hivom sosem er ra, vagy nincs kedve. Tudom hogy mas is van a vilagon, de rahta kivul nincsenek igazan barataim. Egyebkent arra bizony jo vagyok, hogy az en ruhaimat kolcson vegye, vagy esetleg a koliban tolem kerjen kajat vagy barmilyen cuccot. Ma is megbeszeltuk hogy varjanak meg amig edzek es egyutt induljunk el, erre nyilvan egyedul hagytak es nelkulem elmentek. Probalkozom masokkal is beszelni de nem igazan tudok beilleszkedni :((

16l

2023. aug. 24. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A védtelenebbekkel vagy mimozákkal mindig ezt csinálják.

En is kaptam már ilyeneket hogy elpártolnak a bnők meg hátam mögött kuncognak rajtam meg a többi.

2023. aug. 24. 17:03
 2/7 A kérdező kommentje:
De ezt hogy lehetne helyrehozni?
2023. aug. 24. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes már elég korán arra trenírozni magad, hogy az életben mindig egyedül csak magadra számíthatsz igazán. Próbáld meg nem lelkedre venni mások szar viselkedését, és ha ők ilyen bunkók akkor hanyagold őket.
2023. aug. 24. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
17%
Valahogy vmi erösebb jellemre kéne cserélned a jellemed
2023. aug. 24. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben leülnék vele beszélgetni, hogy úgy érzed, eltávolodtatok egymástól és szeretnéd tudni, hogy mi ennek az oka. Ha erre mond valamit, arra tudsz reflektálni, ha nem ad érdemi választ, akkor pedig határokat kell húzni (nem adod oda neki az ételed és ruháidat pl, vègső esetben másik lakótársat kérni)
2023. aug. 24. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Keress magadnak egy fiút, arra számíthatsz.
2023. aug. 24. 18:14
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
21%
Hja, a lányok és az ő barátságuk!
2023. aug. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!