Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én látom rosszul, vagy neki...

Én látom rosszul, vagy neki van igaza?

Figyelt kérdés

Az egyik barátommal majdnem heti rendszereséggel voltak programjaink. 1 hónappal ezelőtt elhívott, hogy vasárnap ebed után ugorjunk be inni vmi vhova. Annyit mondott kb. 1-2 között talizzunk x helyen, de majd hív mikor. Aznap fél egykor ráírtam, hogy mizu lesz akkor, mire kettőkor írt, hogy bocs elfelejtett szólni, nem lesz semmi. Ok mondom. Azóta nem jó neki semmilyen program és a napi szintű kommunikáció 3-4 naponta 1-1 üzire csökkent. 2 hete már felhívtam, hogy mizu van. Ő most nem ér rá, de még azon a héten péntek este hív majd és dumálunk. Még azon a héten előtte csütörtökön írt, hogy akkor holnap hív. Majd 3 napra eltűnt és akkor is csak egy üzit kaptam bocs el volt havazva. Ok mondom. Azért rákérdeztem, hogy minden ok vele, v velem van baja, mert nagyon leépült az ismerettsèg. Válasza szerint minden ok, csak most jól elvan egymaga. Ok hagytam is. Na és végül úgy volt ma csinálunk vmit, ő jött elő az ötlettel, írta majd jelentkezik, de ma délelőttig semmi. Mire megírtak neki, hogy azért sztem annyit érdemlek ha nincs kedve, nem ér rá xy dologhoz azért megírhatná, mert ez már a 3. alkalom egyhuzamban, hogy felszívódik. Mire kioktatott mit kèpzelek, mit kérem számon, soha többet ne keressem.

Döbbenetes az egész. Most tènyleg én vagyok a szar mert annyit várok el ha nem jön el egy programra legalább közölje, ne felszívódjon?

Ráadásul 30 felett vagyunk...

2023. szept. 2. 15:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem barát. Csak használ, ha olyan a kedve. Gyorsan lepattintani.
2023. szept. 2. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!