Baràtsàg nàrcisztikussal? Mit éltetek meg?
Figyelt kérdés
2023. szept. 1. 19:02
21/23 A kérdező kommentje:
Gyokerek,de nagy arcnak kepzelik magukat.De esik mindenki pofara.
2023. szept. 16. 16:44
22/23 anonim válasza:
Ebben a sztoriban az volt az érdekes, hogy így kimondva, kategória szerűen nem ismertem ezt az egész személyiségzavarosdit. Aztán jött a cimbike, aki fenekestől felfordította az életemet akkor. A viselkedése és a stílusa, testbeszéde és minden egyéb metakommunikációja is hozta a tipik nárci aspekusok özönét. Ezt ráadásul nem is én mondtam ki, hanem egy, a pszichológiában nagyon járatos kedves ismerősöm. Ő kérdezte, amikor elmeséltem neki a sztorit, még részeseként, hogy "nem lehet, hogy nárcisztikus?". Én ekkor kezdtem el a témát kutatni és ért egyik aha élmény a másik után. Nem hiszem, hogy nekem erre szükségem volt, de az tagadhatatlan, hogy felvértezett az eset annyira, hogy ma már legalább a nárcik miatt nem vagyok veszélyben.
23/23 A kérdező kommentje:
Szamomra se volt ismeretes ez a viselkedes forma.Erthetetlenul is alltam.Ilyen formaban azelott nem voltam megvezetve.De legkozelebb tudni fogom kiszurni az ilyen embereket es sok mindenen dolgozok azota onmagamon.Ami biztos tobbet nem fogom tul sokaig hallgatni,analizalni masok nyomorat.Nincs erre szuksegem.Az illeto nagyon fifikasan csinalta a dolgot amellett ahogy viselkedett mindig adott is valamit bar ez joval kevesebb volt attol amit kaptam.Es az ilyenek verhetetlenek az erdeklodes,program ajanlat,egyutt toltott ido teren de nem tudjak ezt fenntartani addig tartjak fenn meg kell nekik valami utana jon a teljesen mas viselkedes forma.
2023. szept. 17. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!