Mi van a barátnőmmel? Nárcisztikus lenne, vagy tudathasadásos?
Régi barátság, még a középsuliból (már 30 körüliek vagyunk, mindketten nők). Azóta elsodródtunk egymástól, de néhány éve sikerült újra felvennünk a kapcsolatot.
Viszont szegény lány egy kicsit furán viselkedik. Ha olyan a hangulata, szinte udvarol nekem (fujj!), hogy nagyon hiányzok neki, én vagyok a környezetében az egyetlen normális ember, rám lehet számítani...
Utána hirtelen bekattan, és elkezd hazudozini, zaklatja a barátaimat, flegmázik, kavarja a sz@rt (bocsi, ezt nem tudom szebben megfogalmazni). Ha rákérdezek, hogy ez mire jó, akkor válasz helyett megsértődik, és hetekre-hónapokra eltűnik. Aztán kezdődik újra a cirkusz az "udvarlással".
Családi hátterét mennyire ismered? Jártál náluk személyesen?
Mesélt neked valaha az otthoni légkörről?
Egy "rambókéssel" hadonászó, kicsit idősebb (valószínűleg roma) fickóval él együtt egy panelban. Elvileg szeretik egymást, de párszor hallottam náluk nagy ordítozásokat, amikor videocseteltünk. A nő ugyan fehér, de már középsuliban is elég "romás" temperamentuma/stílusa volt>
A munka egy kicsit büdös nekik, a fickóról nem tudok sokat ilyen szempontból, de a barátnőm maximum néhány hétig tud megmaradni egy helyen (volt olyan is, hogy már az első napján nem tetszett neki, hogy az épület előtti cigizés helyett esetleg dolgozni kéne, összebalhézott a főnökkel, és azzal a lendülettel otthagyta a helyet).
A rokonaival, meg a helyi barátaival is elég se veled-se nélküled kapcsolata van.
Ha olyan a hangulata, akkor mindennek elhordja őket, néhány nap múlva pedig összekapaszkodva, fülig érő szájjal pózol velük.
Szerintem a barátnőd és a párja is roma. Nem mindenkin látszik. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek se a külseje, se a szokásai nem romásak, de az anyja szerintem az, tipikus cigányos vezetéknévvel és amit a gyerekkoráról mesélt, az alapján is gyanús. Kolleganőm volt pl. egy cigány nő, szőke hajjal és zöld szemmel, nem romás kinézettel, ő maga mondta, hogy az. A fia már tipikus cigány külsejű volt.
Amit a barátnőd szokásairól írsz, az alapján is azt mondom, cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!