Szerintetek a szörnyek felismerik egymást?
Szörnyeknek nevezem az olyan embereket akikből kihalt valamilyen oknál fogva az amit az emberségünk esszenciájának nevezhetünk.
A többi emberre érző,gondolkodó lényként való képesség hiánya.
A többi ember eszközként való felhasználása.
Az empátia.
A szánalom és sajnálat.
Akikből ezek mind hiányoznak.
Akiket csak a gyűlölet és a hatalom kínzó szomja hajt.
Akik nem tanúsítanak megbánást,részvétet,cselekedeteik teljesen öncélúak,sőt,idővel saját magukat is felemésztik.
Az ilyen személyek már csak káoszt,rettegést és pusztulást akarnak.
Semmi logikus motiváció nincsen a cselekedeteikre.
Közben nem feltétlenül kell egy heves,kontrollálatlan vadállatra gondolni.
Elragadó külső és megnyerő személyiség mögé rejtőzve élnek.Életük álarcok végtelenjébe merül,és csak várnak az alkalomra mikor ébredhetnek fel.
Kíváncsi vagyok hogy egy fajtársam felismerne-e engem,és ha igen,mennyi idő után?
Bocsánat,nem olvastam vissza:
*A többi emberre érző,gondolkodó lényként tekintés képesség hiánya
*A többi ember nem eszközként való felhasználása
Kicsit jobban figyeltem a zenére mint a fogalmazásra.
"Kíváncsi vagyok hogy egy fajtársam felismerne-e engem,és ha igen,mennyi idő után?"
Ez komoly?:D Azt hiszed te olyan vagy mint a fent leírtak? Ha igaz lenne, nem törődnél ilyen díszhomár hülyeségekkel. Magasról tennél arra ki ismer fel és ki nem. Pláne nem írnál ennyi hülyeséget... felemészt a hatalomvágy... utána meg pusztítás... le merem fogadni egy 15-20 közötti gyerek vagy, aki ihletet kapott valami metál vagy goth zenére. :D
Egyrészt, nem szörnyek, felesleges annak nevezned őket. Ők ugyanolyan emberek, mint mások, csak épp nem olyan kedvesek és aranyosak.
Másrészt, hiába próbálsz drámainak tűnni, ez inkább viccesnek hat.
Harmadrészt, rád ezek egyáltalán nem illenek. Ha pusztítani akarnál, akkor nem itt írogatnál hajnali kettőkor, hanem mennél és pusztítanál. Ha pedig azt írod, hogy semmi logikus magyarázat nincs a rossz emberek cselekedeteire, akkor főleg fogalmad sincs arról, hogy miről is beszélsz...
Nőj fel és get life.
Persze.
De hát ez egyáltalán nem egy nagy vaszizdasz: a szörnyeket mindenki felismeri, merthogy azért szörnyek. Némelyek rögtön, némelyek kicsit később, de előbb-utóbb mindenki felismeri a szörnyet.
Az a szörny, akit senki sem ismer fel, az nem is szörny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!