Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az nagy baj, ha 39 éves...

Az nagy baj, ha 39 éves férfiként egyetlen egy barátom sincsen?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy észlény, viszont az átlagnál egy fokkal jobb képű. Egész életemben az volt, hogy a fiúk egy idő után összefogtak, és szivatni kezdtek, tudjátok amikor azt hiszik, hogy nem érted, hogy kötekednek, gúnyolódnak. Ha meg megvédtem magam, nyilván én voltam a szemét rohadék. Pár éve hagytam ott az utolsó társaságot ugyanezen okokból.
2023. aug. 31. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem sincs

49N

2023. szept. 5. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Az idő hiánya, a találkozások ritkulása, a beszélgetések online-módba száműzése mind-mind lassan megölik a kezdeti lelkesedést, kitartást egymás iránt. Ezekkel is mind számolni kell. Az is gyakori, hogy az egyik fél többet vár ettől a kapcsolattól, mint amit a másik nyújtani tud vagy akar. Olyant nagyon nehéz találni, akivel minden stimmel. Talán soha sem sikerül, vagy majd vénségedre.
2023. okt. 22. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Van kedve valakinek barátkozni?
2023. okt. 22. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Ehhez többféle infó kellene rólad, hogy megtaláljanak téged azok, akiknél szóba jöhetnél barátjelöltként.

2023. okt. 22. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincs, de azért szeretnék egyet-kettőt. Persze ehhez elég sokat kell tenni, és erre kevesen képesek/hajlandóak. Engem még senki sem "tanított meg" arra, hogyan kell ezt jól csinálni, magamtól kellett rájönnöm sokmindenre. Több csalódáson vagyok már túl, szóval sokkal érettebben, lazábban tudom ezt kezelni, és sosem várok előre sokat semmilyen próbálkozástól. 41/F
2023. okt. 29. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!