Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire jó egy konfliktust a...

Mennyire jó egy konfliktust a màsik hàzànàl megbeszélni?Mire szàmíthatok?

Figyelt kérdés
Ezt javasolta...jobb lett volna semleges helyen.
2023. aug. 29. 10:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a helyszínnek nem nagyon van jelentősége. Maximum akkor, ha kettőtök vitájába majd beleerősítenek az ő családtagjai is, és együtt ugatnak le téged. De akkor nyilván semmit se lehet megbeszélni, csak felállsz és eljössz onnan.

Az elvárható, hogy úgy tudjatok ott beszélgetni, hogy más ne hallja és ne szóljon bele.

2023. aug. 29. 10:25
 2/11 A kérdező kommentje:

Egyedul el.

Amugy meg a zaj miatt,hogy masok ne halljak lehet jobb,nyugodtabb erzekenyebb temak megbeszelesere

2023. aug. 29. 10:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő lesz hazai terepen, emiatt többet megengedhet magának. Ha nem érzed jól magad, bármikor elmehetsz. A semleges helyszín mindenképp jobb és tisztább lenne.
2023. aug. 29. 10:35
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha én mindenképpen békülni akarnék (és szinte mindig ezt akarok :D), akkor esetleg direkt azért hívnám magamhoz a másikat, hogy ha sikerül békességben megbeszélnünk, akkor áldomást ihassunk rá (nálunk mindig sokfajta ital van otthon).
2023. aug. 29. 10:38
 5/11 A kérdező kommentje:

Koszonom minden valaszbol tudok valamit meriteni...

3-as igaz a hazai terep igy barmit mondhat nem cafolhatom annyira siman el is kuldhet ha erzekenyen erinti a tema

4-es bar ugy lehetne...

2023. aug. 29. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz vitába keveredni a másik ember tulajdonában.
2023. aug. 29. 11:21
 7/11 Shaddark ***** válasza:
46%
Két felbérelt 4 ajtós verőemberre számíts, meg jó sok pofonra ;)
2023. aug. 29. 13:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Arra azert nem 😀
2023. aug. 29. 13:14
 9/11 Shaddark ***** válasza:
67%

Komolyra véve a hangot.

Rajtad múlik. Ha meg tudod tartani a dominanciádat a másik lakásában is, akkor semmi hátránya nincs. Ha megkérdezted itt, az azt jelzi számomra hogy bizonytalan vagy. Tehát vagy ajánlj fel másik helyszínt, vagy meditálj mielőtt elindulsz.

2023. aug. 29. 14:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Meditaltam,a templomba is befordultam
2023. aug. 29. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!