Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Túl büszke vagyok vagy egyetér...

Túl büszke vagyok vagy egyetértettek velem?

Figyelt kérdés

Az egyik “barátnőm” már többször játszotta el azt, hogy minden embernek más történetet mesél. Na, de most nem ez a lényeg. Volt egy dolog, ami mellett már nem tudtam elmenni. Beszélgettünk két lányról. Elkezdtem viccelődni, majd ő is tovább viccelődött. Majd másnap szemrebbenés nélkül a szemembe hazudott, és letagadta, hogy velem beszélgetett akkor, sőt azt mondta egy másik csajnak, hogy biztosan komolyan mondtam, amit mondtam, pedig ő is ugyanúgy viccelődött. Röviden ezt mondta: “ Én mikor ezt mondtad ott sem voltam, velem nem beszéltél ilyet. Aztán meg, hogy komolyan mondtam azokat… Csak azért, hogy egy másik lánynak imponáljon. Kis idő elteltével megkérdeztem, hogy miért csinálta, és erre az volt a válasz, hogy “régen volt, nem tudja már.” “De minek logók ezen mikor már rég volt.” “Leszarja már mi volt régen”. Ő pontosan az a típus, aki képtelen egyedül megmaradni, mert fél. Folyamatosan mindenkinek imponál, hogy, ha az egyik “pótlék” ott hagyná. Természetesen nélkülem sem tud megmaradni, folyamatosan irkál, meg követ iskolába. Viszont én már annyira megutáltam, hogy nem tudom szavakban önteni. Fogalmam sincs hogy, válaszoljak az üzeneteire vagy koptassam le..

Nem akarok köcsög lenni, de nekem az ilyen nem fér bele. Nem fogok hozzászólni iskolába, sőt ránézni se.

2023. aug. 28. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
16%
én ezt nem értem, de legalább röviden lényegretörően írtad volna le, 14 évesen se voltam ilyen szinten...
2023. aug. 28. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Mond meg, hogy a felszínessége és folyamatos hazudozása neked nem oké. Nem lehet vele igaz kapcsolatot létrehozni, mert csak játszik és rosszat okoz mindenkinek aki a környezetében van, majd nem vállal felelősséget semmiért sem, és a nagyon közeli múltban történt dolgokat, amik a jelenre erősen és a jövőre is hatással vannak, leszarja, sőt kikérve kérdőjelezi meg nálad.
2023. aug. 30. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!