A barátnőm maga mellé ültetett egy kibírhatatlan csajt! Mit tegyek? Bővebben lent
Négyes padban ülünk. A barátnőm említette,hogy maga mellé akarja ültetni azt a kibírhatatlan lányt,aki egy másik kiközösített ember mellett ül,a b.nőm azt mondta,h azért akarja maga mellé ültetni a csajt,h a másikat piszkálja vele. Én erre azt mondtam,hogy szó sincs róla a másik barátnőmmel együtt.Egyik óra után egyszer csak kijelentette,h a csaj mellé(nk) fog ülni... kiborultam. Azt mondtam,h nem fogom engedni,h mellénk üljön...na de oda hozta és azt mondta,h csak erre a napra.óra végén a barátnőm kijelentette,h mindig mellettünk fog ülni a csaj,én meg tiltakoztam. Aztán azt mondta,h nem én mondom meg h ki fog mellénk ülni... és óra közben hallottam, a b.nőm azt mondta a csajnak,h:" .....-nek pár nap kell és elfeleti/lenyugszik" -jól kibeszéltek az órán.A lány azért van kiközösítve,mert gőgös,nagyképű,büszke,bár szigorú,vallásos nevelést kap..
Bocsihogy ilyen hosszú lett :( légyszi minél többen írjatok!
Hát úgy néz ki igaza volt a barátnődnek, és ezek szerint tényleg nem te mondod meg hogy ki üljön mellétek.
Magyarul az ő szava a döntő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!