Kibírhatatlan munkatárs. Hogy vészeljem át?
Egy munkatársammal másik városban dolgozunk már egy jó ideje. Eddig is nehéz volt elviselni, de legalább külön volt a szállás. Most a cég úgy döntött, hogy költségkímélőbb, ha összeköltözünk, ezért egy szobába kerültünk.
Már az első nap kiborított, és még legalább 4 hónapig így fogunk élni.
Nem tudom másképp megfogalmazni: vinnyog, nyávog. Borzalmasan affektál, és egyszerűen nem veszi észre magát. Azt hiszi, hogy ezzel a viselkedéssel aranyos, de egy 26 éves nőtől ez már szánalmas.
Példának okáért: imádja az édességet. Naponta ezt kb 80szor elvisítja, úgy rajong érte, mint egy 3 éves kislány egy babáért, és képes összeveszni azzal, aki nem eszik csokit, hogy ő nem is érti, ezt hogy lehet.
Bármilyen munkát csinál, az rossz, neki a legrosszabb mindig, én meg már szálanként tépem ki a hajamat. Beiratkoztam egy edzőterembe, hogy ne kelljen munkaidő után őt hallgatnom, 3 nap múlva jött velem, mert így együtt csinálhatjuk. Próbáltam ezt kivédeni és zenét hallgatni, de nem jó, mert Pl: a mellettem lévő futópadra jön, és ütögeti a vállamat, amíg nem figyelek rá.
Próbáltam vele beszélni, de ő közölte, hogy nem lát semmiféle problémát, és tök jó, hogy együtt élünk...
Tanácsokat kérek, mert kezdem elveszíteni a türelmemet.
Köszönöm előre is.
29N
Beszélj a vezetőséggel,hogy tegyenek valamit az érdekedben mielött még nem késő. Vagy keress egy albérletet és költözz el.
Más megoldást én nem látok.
Sok sikert!
Közöld vele, hogy az együttlakás csak egy állapot, de ettől még nem vagy kíváncsi az életeseményeire, és kifejezetten zavar a nyávogása. Azaz röviden: Maradjon kussban, ha melletted van.
Reménytelenebb esetben sokat segít egy bárszék, sminktükör, vagy éjjeliszekrény az arcába vágva.
Köszönöm a válaszokat!
Biztos nem fognak minket különrakni, a fizetésemből meg sajnos nem tudok még egy albérletet is fenntartani, hiszen itthonra is fizetek a lakásra.
Hmm...a bárszékes-éjjeliszekrényes megoldás már nekem is eszembe jutott, általában akkor, amikor a tűrőképességem végére értem, de enélkül szeretném megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!