Ha egy férfi munkatársam azt kéri tőlem a munkaidő lejárta után, hogy maradjak bent vele, akkor tetszem neki? Ez olyan randi féle? Vajon visszautasításnak vehette?
Igen, visszautasításnak vette.
Egyébként nem értem, hogy miért ne lehetne munkahelyen ismerkedni.
Ha összejönnétek és később valamiért vége lenne, attól még nem kell utálni egymást. Ha 2 intelligens emberről van szó, akkor megmaradhat a jó viszony és nyugodtan dolgozhattok egy munkahelyen, főleg, ha közvetlenül nem is munkatársad, csak ő is abban az épületben dolgozik.
Szerintem beszélj vele, hívd el te is valahová, mondd, hogy a múltkor nem értél rá, de most szívesen meghallgatod, ha beszélni szeretne. :)
24 N
Van barátnője/felesége? Vagy barátja? :} (Sose lehet "tunni" ebbe' a mai világba'! :D)
Ha egyedülálló és nem a saját neméhez vonzódik akkor elképzelhető, hogy talán szeretne valamit tőled. Viszont akkor meg nem értem, hogy miért jelentette ki, hogy NEM FOG Veled e-mailben kommunikálni... Nincs abban semmi baj, hogy visszaigazol, ír neked pár sort, vagy ha ennyire "élőben" akar kommunikálni, miért jelenti ki egyértelműen az ellenkezőjét... Miért nem hívott el valahová MÁSHOVA, ami kicsit egyértelműbbé teszi a szándékait, meg mondjuk kicsit klasszikusabb randihelyszín mint a munkahely ebédlője/kávézója/dohányzója...
Várd ki, mit fog lépni a következő napokban/hetekben. Szerintem azzal, hogy nem maradtál bent vele, nem utasítottál vissza semmit, én a csávó helyében egyszerűen azt gondolnám, hogy vége a munkaidőnek, örülsz, hogy mehetsz haza. Bár egyszerű lélek vagyok :D. Nyilván egy kávézóba vagy bárhová hívott volna meg, valószínűleg elfogadtad volna a meghívást, ha már szimpatikusnak találod valamilyen szinten. Ha meg nem, azt tekinthetné visszautasításnak. A "maradsz bent velem munka után?" kérdésre adott "nem" válasz nem visszautasítás, mert nincs mit visszautasítani. Lejárt a munkaidő, azt se tudod, mit akart igazából... szóval ne tépelődj, hogy visszautasítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!