Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy férfi munkatársam azt...

Ha egy férfi munkatársam azt kéri tőlem a munkaidő lejárta után, hogy maradjak bent vele, akkor tetszem neki? Ez olyan randi féle? Vajon visszautasításnak vehette?

Figyelt kérdés
Bejelöltem face-n de azt mondta, nem fog velem e-mailben kommunikálni... valamelyik nap munkaidő után kérdte, hogy ne menjek egyből haza hanem maradjak bent vele.. de én nem maradtam, mert úgy vagyok vele, hogy házi nyúlra nem lövök..

2013. szept. 15. 12:19
 1/10 PureNameless ***** válasza:
Jól tetted..:)
2013. szept. 15. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Nos megeshet hogy valamit akart tőled de az is hogy kellett volna a segitséged még bent a munkahelyen ha randizni akar akkor meg miért nem hiv el máshová ? De igazad van sosem jó a munkát a magánélettel keverni
2013. szept. 15. 12:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Kizárt, hogy a munka miatt akarta volna, hogy bent maradjak, mert nem egy a munkakörünk..
2013. szept. 15. 12:25
 4/10 A kérdező kommentje:
csak én sosem értettem az ilyesmit.. ez olyan visszautasítás-féle, a részemről, ha nem maradok bent vele? Mert amúgy tetszik, de szerintem egy munkahely, nem erre való.. vajon azt gondolhatja, hogy nem tetszik..?
2013. szept. 15. 12:26
 5/10 anonim ***** válasza:
ezután valószínűleg azt gondolja h nem tetszik neked, hacsak nem úgy utasítottad vissza h érezhette, h az a baj h egy helyen dolgoztok.
2013. szept. 15. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen ez egy visszautasitás a részedről lehet neked nem ugy jött le mert nem egy konkrét randira hivott el mégis annak számit.
2013. szept. 15. 12:29
 7/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, másnap olyan ideges voltam amikor találkoztunk, teljesen zavarban voltam, még a kezem is elkezdett remegni, meg kínomban nevetgéltem.. én bejelöltem facebook-on de nem jelölt vissza.. (ez még előtte volt)
2013. szept. 15. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, visszautasításnak vette.

Egyébként nem értem, hogy miért ne lehetne munkahelyen ismerkedni.

Ha összejönnétek és később valamiért vége lenne, attól még nem kell utálni egymást. Ha 2 intelligens emberről van szó, akkor megmaradhat a jó viszony és nyugodtan dolgozhattok egy munkahelyen, főleg, ha közvetlenül nem is munkatársad, csak ő is abban az épületben dolgozik.

Szerintem beszélj vele, hívd el te is valahová, mondd, hogy a múltkor nem értél rá, de most szívesen meghallgatod, ha beszélni szeretne. :)

24 N

2013. szept. 15. 12:38
 9/10 anonim válasza:

Van barátnője/felesége? Vagy barátja? :} (Sose lehet "tunni" ebbe' a mai világba'! :D)

Ha egyedülálló és nem a saját neméhez vonzódik akkor elképzelhető, hogy talán szeretne valamit tőled. Viszont akkor meg nem értem, hogy miért jelentette ki, hogy NEM FOG Veled e-mailben kommunikálni... Nincs abban semmi baj, hogy visszaigazol, ír neked pár sort, vagy ha ennyire "élőben" akar kommunikálni, miért jelenti ki egyértelműen az ellenkezőjét... Miért nem hívott el valahová MÁSHOVA, ami kicsit egyértelműbbé teszi a szándékait, meg mondjuk kicsit klasszikusabb randihelyszín mint a munkahely ebédlője/kávézója/dohányzója...

Várd ki, mit fog lépni a következő napokban/hetekben. Szerintem azzal, hogy nem maradtál bent vele, nem utasítottál vissza semmit, én a csávó helyében egyszerűen azt gondolnám, hogy vége a munkaidőnek, örülsz, hogy mehetsz haza. Bár egyszerű lélek vagyok :D. Nyilván egy kávézóba vagy bárhová hívott volna meg, valószínűleg elfogadtad volna a meghívást, ha már szimpatikusnak találod valamilyen szinten. Ha meg nem, azt tekinthetné visszautasításnak. A "maradsz bent velem munka után?" kérdésre adott "nem" válasz nem visszautasítás, mert nincs mit visszautasítani. Lejárt a munkaidő, azt se tudod, mit akart igazából... szóval ne tépelődj, hogy visszautasítottad.

2013. szept. 15. 12:54
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy írtatok.. :)
2013. szept. 15. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!