Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az, hogy futok egy pasi...

Mi az, hogy futok egy pasi után? És az miért gáz? Miért nem szeretik a pasik?

Figyelt kérdés
Az "futásnak" számít, ha alig várom, hogy beszéljünk cseten, és legtöbbször én is keresem a társaságát? De mert attól tartok, hogy ha én nem keresném, akkor neki mindegy lenne, és ő nem hajtana utánam. De ha én megkeresem, akkor állítólag annak örül, és viszonozza. Szóval nem tudom. Szóval ez annak számít, hogy futok utána? Vagy várjam meg, hogy csak hajtson utánam, akár többször is rámírjon, és én ne válaszoljak, úgymond teszteljem le, hogy mennyire kitartó?

2013. szept. 12. 22:46
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Várd meg míg ő ír, de válaszolj neki! Ha már több ideje ismeritek egymást, akkor néha te is ráírhatsz.
2013. szept. 12. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

A kettő között azért van átmenet. Hagyd, hogy ő keressen, de írj vissza neki, találkozz vele. Ne tesztelgesd, annak semmi értelme.

Azért nem szeretjük a nyomulós lányokat mi, férfiak, mert elveszik a vadászat izgalma, igenis kell éreznünk, hogy mi hódítottuk meg a nőt :)

2013. szept. 12. 22:48
 3/9 Sulek Péter ***** válasza:
100%
hali nekem az a véleményem,hogy a fiúk is szeretik ha a lány picit elérhetetlen kell érte küzdeni,ha mindig te keresed az nemigazán jön be a fiúknak. én a helyedben azt csinálnám várnék 1-2 napot és nem keresném a fiút megvárnám amíg ő keres. ha ez megtörténik akkor érdekled őt ha meg nem keres akkor megvan a válasz nemigazán vagy neki fontos így sztem nem kellene vele foglalkoznod. bocs ha kicsit túlbonyolítottam remélem érted :)
2013. szept. 12. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én nem keresném, akkor neki mindegy lenne, és ő nem hajtana utánam.

Ezek szerint nem különösebben érdekled. Max szimpinek talál, de főként az egóját simogatja a dolog. Ha komolyan érdekelnéd, keresne ő is. Semmi értelme olyanra pazarolni az idődet, aki ezt nem értékeli. De tesztelni sem jó. Ha ír, válaszolj. Csak nem kell eldobni csapot papot ha ír, ha időd van, válaszolj neki azonnal, ha nincs, később is ráér. Most szerintem egy darabig ne keresd, várd meg, hogy ő keres-e. Persze amúgy nem baj, ha te is keresed, csak az a probléma, ha nagyon egyoldalú a dolog akár a lány, akár a fiú részéről. Mert ha nem érdekled, nem fog veled összejönni, maximum, ha nagyon nőhiánya van, akkor addig használ téged amíg nem lesz jobb.

2013. szept. 12. 23:09
 5/9 viktor123456 ***** válasza:
44%

Amikor cseten tolod, akkor van értelme is, vagy csak megy a traktálás a semmiről? :-)

Mert ezutóbbi, hogy cset az megy, vagy teló, de mondanivaló, az nuku. Szerinted lányként az, de a cél nélküli duma, az fárasztó. :-)

Felhívnánk írnánk egyébként mi is, csak előbb dolgunk van, azt befejeznénk, de azt míg odáig jutunk, egy nő sem várja ki.

:-)

Ha azt szeretnéd, hogy a férfi keressen, akkor az akkor fog amikor ő akarja, nem.akkor amikor te. :-)

2013. szept. 13. 01:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne írj rá minden nap, mert abba belefog unni, plusz tényleg nagyon nyomulás. Egy olyan kapcsolatot akarsz amiben csak te tevékenykedsz állandóan? Szerintem az 50-50% a normális. Egyiknap te írsz rá, a másiknap pedig ő ír rád. Erre törekedj, ne írj rá minden nap, de ne csak ő keressen mindig, legyetek egálban.
2013. szept. 13. 07:57
 7/9 anonim válasza:
100%
Én 9 nap alatt elvesztettem a barátomat egy másik csaj miatt. Kb annyival indokolta,hogy "nem én találtalak meg téged,te engem." vagy valami ilyesmi. Én ebből azt szűrtem le,hogy ha én kezdeményezek egy pasinál,akkor lehet,hogy nem is érdeklem igazán,Ő csak "élvezi" a körülrajongást. Lehet,hogy ha Ő keresett volna engem inkább,és Ő mondja ki először,hogy érez valamit irántam,akkor másként alakul ez az egész. Mindenesetre hagyd egy kicsit tényleg "küzdeni",mert ha nem keres,akkor nem érdekled. Az lenne a legjobb,ha tényleg Ő kezdeményezne,és mondjuk nem te vetnéd fel az ötletet,hogy menjetek el fagyizni. Ezáltal az egója is nőne,aminek szintén beláthatatlan következményei lennének...Bocsi,lehet nem így van,de ez személyes tapasztalat,amiből egyenlőre csak ennyi van.><
2013. szept. 13. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Persze, mindenki ezt írja, hogy legyek elérhetetlen, meg ha ő nem keres, akkor nem vagyok neki fontos, meg ilyenek. De akkor ezek szerint egyiknek sem vagyok igazán fontos, mert minden pasi azt várja, hogy én írjak. Ők maguktól nem keresnének, vagy ítéletnapig is várhatnék arra. Pedig egyáltalán nem vagyok rossz csaj, sőt nemhogy rossz, az utcán is mindenki megnéz, és kifejezetten jó nőnek számítok. Vékony vagyok, szőke hosszú hajú, kék szemű, és álom alakom van. Vagy pont ezért? A csúnya, vagy buta csajokat hamarabb keresik a férfiak? Vagy miért várakoztatják meg ennyire a nőket a pasik? Csak várom, várom hogy írjon, aki tetszik nekem, és hetekig várhatom, ha én nem írok rá, akkor semmi. Ha én írok rá, válaszol, meg örül, de ő nem keresne magától. Ezért bosszantó ez.
2013. okt. 8. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki ha engem keresne egy lány! Szerintem ez normális dolog ha szeretik egymást! Sajnos a legtöbb lány nem ilyen!
2013. okt. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!