Hogyan tereljem el a figyelmemet amikor nagyon hiányzik, de túl büszke vagyok a béküléshez?
Igazából nem is csak a büszkeségem miatt nem keresem fel hanem, mert tartok attól, hogy én viszont nem hiányzok neki annyira, mint ő nekem. Kb egy éve vesztünk össze és kölcsönösen nagyon megbántottuk a másikat, valószínűleg soha nem is voltunk igazi barátnők. Nekem mégis mindennap eszembe jut és annyira hiányzik, hogy mostanában már sírni is szoktam miatta,pedig nem érdemli meg. Haragszok még rá és sosem lehetnénk olyan jóban, mint a veszekedés előtt és, ha az eszemre hallgatok nem is kell nekem ilyen barátnő. Utálom magam amiért még most is tudom hiányolni és szomorkodni miatta.
Ha valaki szokott hasonló helyzetbe kerülni mivel tudja elterelni a figyelmét? Hogyan maradjak erős, hogy ne alázzam meg magam előtte és eszembe se jusson keresni őt?
23/L
Büszkeség te édes isten....Mi vagy te? Ki vagy te??? Államférfi??? Egy világvezető nagyhatalmi országnak az elnöke? Esetleg hadvezér?
Büszkeség...eszem megáll!
A büszkeség szót egy olyan "anyukától" hallottam utoljára, aki már 30 éve egyedül van (29 éves korától, most 59), mert ő nem "hódol be" egy férfinak sem. Mondanom sem kell, szánalom a köbön!
Ha barátnőd kezdte és ő bántott meg először, akkor itt nincs miről beszélni! De itt nem erről van szó. Valaki felkapta a vizet. Valaki elkezdte ezt az adok-kapok-ot és az gondolom te voltál. Más esetben eszedbe nem jutna kérdést kiírni!
"kölcsönösen nagyon megbántottuk a másikat" - Hát persze, másodperc tört része alatt egyszerre elkezdtétek egymást szapulni a semmiből!
Így estére egy jót röhögtem.:D
Mai napig nem értem a nők/lányok miért szeretnek ezzel a büszkeség szóval dobálózni. Büszkeség az, hogyha meghalsz egy háborúban a hazádért. Büszkeség az, hogyha SZAKMAILAG elismernek! Büszkeség az, hogyha sportban elérsz valami nagy eredményt!
Tényleg nem értem ez milyenfajta büszkeség, amit irkálsz! Az mióta büszkeség kérdése, hogy nem megyek oda, "mert hááá miazhogymááán meghunyászkodom?" Ez nem büszkeség, ez GYEREKESSÉG AMIT CSINÁLSZ! Ez infantilisség! Passzív-agresszív hárpia reakció. Házisárkány. Tisztára, mint az exem. Eskü. Ugyanezt csinálta. Csodálkozom, hogy egyedül van már 5 éve? A természetéből kiindulva hát nem!
Adjak tanácsot? Még csak 23 éves vagy. Előtted az élet! Ha megfogatsz egy tanácsot, akkor legyen az, hogy ezt a mimóza lelkecskédet meg a "büszkeségedet" tedd félre. Milliárdszor nagyobb beszólások meg bajok fognak érni még az életben!
#6 Nyugodj meg. Minden emberben van ilyen érzés amikor valakivel összevesznek szerintem, de lehet nem a büszkeség a legjobb kifejezés rá.
#7 Lakótársak voltunk és a barátja egy igazi tapló, mindig megette a kajámat, mindenről úgy gondolta közös és amikor egyszer eltünt egy nagyobb összeg a szobámból a srácra gyanakodtam. Ő persze védte a barátját és annyira összekaptunk ezen, hogy amíg én haza mentem a szüleimhez hétvégére ott hagyott a lakásban. Nem volt hajlandó arra a hónapra sem a lakbér ráeső részét, se a rezsit kifizetni és szégyenben hagyott a tulaj előtt, mert olyan gerinces, hogy még neki se szólt arról, hogy elköltözik.
Ő azért haragszik rám, mert minden cuccát, amit ott hagyott kidobtam, én meg azért mert cserben hagyott és, mert utólag kiderült, hogy tényleg a barátja lopott meg. Nem elég, hogy nem kaptam vissza az összeget, de még bocsánatot sem kértek és azóta már a srác menyasszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!