Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem hívnak vissza a...

Miért nem hívnak vissza a barátaink?

Figyelt kérdés

Van néhány barátunk, közel 20 éves a barátságunk, gimnázium óta. Már nekünk is és nekik is van család, gyerek.

Én már többször meghívtam őket a házunkba. Ilyenkor természetesen nagyon készültem, hogy jó vendéglátó legyek. Finom ételeket főztem, volt desszert, kávé, stb.

Ha hívom őket bármikor szívesen jönnek, szeretnek bennünket. Azonban minket nem hívnak vissza az otthonukba. Egyszer hívtak meg egy cukrászdàba, ahol a saját pénzünkből vehettünk magunknak valamit.

Mivel ez az évek során így működött, mostanában nem hívom őket. Meg is kérdezte az egyik barátnőm, hogy csak nincs valami baj?

2023. júl. 21. 20:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én simán fizetném azt, amit mondasz, vagy megvenném, ami kaját-piát szeretnél, de én nem vagyok háziasszonykodós, meg a lakásomba hívós.
2023. aug. 6. 02:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is teljesen korrekt hozzáállás. Van, aki nem szereti csinálni, de felfogja, hogy a mai világban bizony, nagyon drága minden és hajlandó beszállni. Ez így teljesen korrekt szerintem.
2023. aug. 6. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!