Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ahogy változunk, törvényszerű,...

Ahogy változunk, törvényszerű, hogy lecserélődnek a barátaink?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 10 évben párszor váltottam lakhelyet (más város) és azt érzem, ahogy tanulok, fejlődök, hatások érnek, teljesen átalakulnak a céljaim, illetve az is, ahogy más értékek fontosak számomra. Nálatok is jellemző, hogy időnként eltávolodunk régi emberektől és újak társaságát keressük? Arra gondolok például, hogy pl Budapesten nagyon egyedül voltam először, nagyon jó volt egy új társaságot találni, de egy idő után észrevettem, ők nem nézik jó szemmel, ahogy én tanulok, fejlődök, pontosabban állandó negatív kritikát kaptam, ami egy idő után jobban zavart, mint ahogy esetleg a barátság hiányozna.

Szóval ez a kérdés: tényleg általános, hogy a barátok cserélődnek?

2019. dec. 23. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. És azok maradnak meg, akik valóban barátok.
2019. dec. 23. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is így van ez. Nagyon kevés barátság éli túl a különböző életszakaszokat.
2019. dec. 23. 10:09
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
73%
Nem törvényszerű, mert vannak emberek, akik velünk változnak, és a távolság sem okoz kiesést, de egyébként igen, teljesen normális folyamat.
2019. dec. 23. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is altalanos a dolog.

Eppen most elem at.

Ha kulonbozo utemben fejlodtok, akkor az szinte automatikusan eltavolodast jelent.

2019. dec. 23. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!