A legjobb barátnőddel beszélsz a legtöbbet, vele vagy a legszorosabb kapcsolatban vagy ez nem törvényszerű?
Nyilván nem arra gondolok, mikor a legjobb barátnő mondjuk másik városban lakik, máshol dolgozik, de egy másik barátnőd meg mondjuk a munkatársad és ezért nyilván többet beszéltek, hiszen legalább napi 8 órát együtt vagytok, hanem a privát életre. Tehát a privát találkozásokra, telefonokra, sms-ekre és stb.
Törvényszerű, hogy a legjobb barátnőddel a leggyakoribb a kapcsolat?
A válaszok után elmondom, miért kérdezem.
Szerintem nem a beszélgetés többsége hanem milyensége határozz meg sok mindent.
Szerintem nem törvényszerű,hogy a legjobb barátnőjével beszéljen az ember a legtöbbet,mert mint írtad munkatárssal valószínű többet beszélhet ha napi 8-12 órában együtt melóznak.
Én elég sokat beszélgettem,találkoztam barátnőmmel régebben,de amióta olyan munkája van,hogy reggel elmegy késő este jön haza.Alig beszélünk/talizunk.Ha szabadnapot kap vagy legutóbb beteg volt azért volt otthon,akkor tudok vele találkozni/beszélni.Amúgy már vagy 2 hónapja alig.
És többet beszélgetek haverokkal mint vele.
De viszont ha beszélünk/talizunk akkor az igazán minőségi és olyan dolgokat beszélünk meg amit tényleg csak a legjobb barátnők beszélnek meg egymás közt.
Én úgy érzem attól, mert kevesebbet beszélünk a barátnőmmel nem távolodtunk el,inkább csak azt érzem,hogy minden találkozást,beszélgetést megbecsülök.
Az előtt naponta órákat együtt voltunk és beszélgettünk napi 24-be kb..
Aztán időnként eléggé uncsi volt,mert egyikünkkel sem történt semmi olyan,mert folyton együtt voltunk.Most már szerintem szorosabb a kapcsolatunk.
2. vagyok.
Elmondod miért kérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!