Mi a baja Szerintetek, aggódjak? Eddig a legjobb barátnőm volt!
Először is igen,kérdezd meg,hogy pontosan mi is a problémája.
Utána pedig légy szíves NE LEGYÉL OLYAN MARHA,MINT AMILYEN ÉN VOLTAM!
Képzeld el egészen mostanáig(18 éves koromig) úgy bántak velem az emberek,AHOGY CSAK AKARTAK!Engedtem,hogy mindenfélének elhordjanak,a porig alázzanak a buta,bunkó viselkedésükkel.
De aztán észhez kaptam!Miért lennék én kevesebb,mint mások?Semmiért.És mivel többek ők,mint én?Semmivel.Minden csak viszonyítás alapja.
Engedtem magam elnyomni jó darabig,na de most már megfogadtam,hogy NEM engedem senkinek elnyomni magam!Aki elfogadja,hogy vagyok,amilyen vagyok,azt én is elfogadom.Senkit nem utálunk azért,aki!
Te is elviseled őt úgy,ahogy van,NEM!?Hát dehogynem!Akkor ennyit TE IS ELVÁRHATSZ TŐLE!
Állítsd kész tények elé!Nehogy engedd magad,még egyszer is kérlek,ne szúrd el az életed 14 évesen.Én megtettem,és megbántam.A következményei:itthon ülök,csak tanulok meg gépezek-ennyi(!!) az életem!
Csak azért,mert engedtem magam,mert okosabb akartam lenni.Nem,ma nem ez visz előbbre!A butaság,a naívság,a primitívség,ez mind..ez vitte őket előbbre.
Az,hogy megaláztak másokat.És akik engem megaláztak,azok most a menők.De az életben szerintem ők nagyobbat koppannak,mint én.
18/L
Ja és utóirat:én az életemet körülbelül 6 éve kezdtem elrontani..akkor számoljunk csak.. 2008-tól kezdve.Most 2014 van,és ez BORZASZTÓ!
Ha találkoznék a 14 éves önmagammal,akkor azt mondanám magamnak,amit most neked itt leírtam.
Csak azt tudom tanácsolni, mint az előttem szólók: beszéljétek meg, ha pedig nem lesz belőle semmi, dobd ki a francba. Ha tényleg a barátod, elfogad olyannak amilyen vagy és nem háborog! Ja, és: NEM KELL BEHÓDOLNI NEKI, NE ÉREZD ÚGY, HOGY ELNYOM TÉGED!
FG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!