Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hány igaz barátod van?

Hány igaz barátod van?

Figyelt kérdés

Aki tényleg barát meg lehet rá számítani és nem old kereket, amikor baj van.

Gondoljátok irhattok kort és nemet, illetve hosszabban kifejthetitek, hogy mért gondoljátok úgy, hogy ő tényleg barát.

Kíváncsi vagyok minden válaszra.

2023. jún. 25. 21:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
0
2023. jún. 25. 23:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Sosem voltegy se. Nem találtam még velem összeillő embert.

Vagyis ha úgy vesszük, akkor egy van,a párom.

2023. jún. 25. 23:50
 13/25 anonim válasza:
100%
0
2023. jún. 26. 00:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Párom hat éve nincs már, barátom pedig három éve.

Senkim nincs, de megszoktam és azt hiszem,látva sok emberi kapcsolatot, nem is bánom.

F

2023. jún. 26. 05:03
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
2
2023. jún. 26. 05:43
 16/25 Metionin ***** válasza:
100%
2
2023. jún. 26. 10:16
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Jelen pillanatban nincs ilyen barátom.

Voltak ketten, méghozzá relatívan sokáig (7+ év), de mára már szinte teljesen eltávolodtunk, ami engem eléggé, őket látszólag semennyire sem bántja.

Egyiküknek időközben párja, majd férje lett és az elsők közt voltam, akit hanyagolni kezdett. Örülök a boldogságának, nem arról van szó, hanem bánt, hogy így ért véget a dolog.. Pedig gimiben hihetetlenül sok időt töltöttünk együtt, voltak közös programok, belsős poénok, sosem fogytunk ki beszédtémából és igazán értékes barátnak gondoltam mindig: lehetett rá számítani, érdeklődő és kedves volt, látszott rajta mindig, hogy törődik velem (és ez az egész oda-vissza igaz volt), de.. egyre kevesebbszer írt vissza, aztán évente, ha 2x összejött a találkozás, másokkal ez pedig sokkal sűrűbb volt neki. Ezt pedig a netre kipakolt dolgai miatt tudom.

A másik lány pedig általános óta volt a másik legjobb és egyben igazi barátom. Mindketten sokat változtunk; ő gimi végére nagyon zárkózott lett, velem pedig pont az ellenkezője történt, és ott kezdtünk eltávolodni. Illetve talán komplexebb is ennél, mert szerintem ezzel párhuzamosan az igényeink is változtak, minden téren. Egy időben úgy tűnt, visszatalált a barátságunk a régi dinamikájához, de sajnos hamar kiderült, hogy mégsem, és tévedtem. A múlt héten összefutottunk ügyintézés közben, és bár kellemes beszélgetés volt, inkább érződött úgy, mintha két ismerős egymásba botlik, mintsem két legjobb barátnő beszélgetése.

22/L

2023. jún. 26. 10:25
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy se.
2023. jún. 28. 19:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
0, de nem is hiányzik. :)
2023. jún. 29. 13:07
 20/25 anonim ***** válasza:
1 és O a palim bzik vagyunk
2023. júl. 3. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!