Mit tennél ha a legjobb barátod/barátnőd elárulná neked,hogy valamilyen bűncselekményt követett el?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 14:18
1/9 anonim válasza:
Attól függ, miről van szó. Ha másnak ártott vagy kárt okozott, én próbálnám rábeszélni, hogy vállalja fel. Minden más esetben valószínűleg csak röhögnék
2/9 anonim válasza:
Attól függ, mit csinált és ami talán még fontosabb: miért.
3/9 anonim válasza:
Semmit. Fel nem nyomnám az tutim
4/9 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy ásó kell-e, esetleg kötél, vagy hamis útlevél.
5/9 anonim válasza:
Nekem sok barátom követett már el kisebb bűncselekményeket, olyasmiket amikkel senkinek nem árt, pl. Céges leselejtezett tárgyat hazavitt, nem adózik hobbi után, ilyen jellegű dolgokat. Ha viszont bárkiről kiderülne valami ami komoly bűn (pl. Nemi erőszak, pedofília) azonnal felnyomnám barátságtól függetlenül.
6/9 anonim válasza:
Életellenes bűncselekményért azonnal én vinném a rendőrségre. De még a kisérletéért is. Ha nem akarna menni, akkor szépen leültetném, és én hívnám fel a yardot. Vonatkozik ez gyilkosságra való felbujtásra és egybekre.
Az emberi gátlástalanságnak van egy pontja, ami nem elnéhető, nem tolerálható, nem kimagyarázható, és nem legyinthető.
7/9 anonim válasza:
6+ Kérdező a kérdésed alapján elég súlyos lehet a dolog.. van az a pont amikor tilos hallgatnod.
Vigyázz mert a bűnpártolást is szankcionálja Isten és nincs oly titok mi napvilágra ne jőne.
8/9 anonim válasza:
6+ Természetesen van az a pont és személy amikor várni kell, hogy ki nyisd a szádat. Akkor is tegyél lépéseket, hogy ha veled valami "váratlan esemény" történne, és meghallnál, ne tudja az illető megúszni, és gyorsuljanak fel az események. Pár emberkénél leteszel boritékot, és szépen benne mindent a hatóságnak.. aztán majd azok lépnek helyetted. De az illető nem fogja megúszni..
9/9 anonim válasza:
Lehetőleg kimaradnék belőle, de ha komoly dologról van szó, ami valaki testi épsége elleni cselekmény, akkor szólnék a rendőrségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!