Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy lany baratom, mar...

Van egy lany baratom, mar 300.000 ertekben tartozik nekem. Megis mi a fenet kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Szoval eleg buta szegeny. Azzal indult az egesz, hogy o elkoltozott egy masik varosba, es lakhatast kellett megoldania, plusz 10.en kap fizetest addig nem tud elelmiszert venni. Kapott egy revolut kartyat. De ez a buta emellett vasarolgatott ruhakat. Mondtam neki hogy nem adok tobbet, de ot ez nem erdekelte, most ott all hogy van 15 nap jovo 10.ig, es nincs penze kajara. En tobbet biztos hogy nem fogok neki adni. Egyebkent nagyon szerelmes vagyok ebbe a lanyba, amirol tud, de o nem viszonozza, szoval atlag friendzone helyzet. 😅 Masnak eszembe se jutott volna ennyit adni.
2023. jún. 25. 21:14
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora madár vagy.
2023. jún. 26. 09:20
 32/32 anonim ***** válasza:
Semmit, ezt kénytelen vagy benyelni. Ha nincs papír, akkor ezt buktad. Persze lehet, hogy adja, vagy ad valamennyit, de a buta kettőtök közül nem ő.
2023. jún. 26. 18:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!