Van egy lany baratom, mar 300.000 ertekben tartozik nekem. Megis mi a fenet kezdjek vele?
És... ez hol számít?
A te célod, hogy visszakapd a pénzt. Az, hogy ő mire költötte el, az teljesen mindegy.
Őszintén, amúgy mire számítottál? 300ezer forintot mégis mennyi kajára lehet elkölteni?:D Persze, hogy vesz mást is.
De mondom, pénzt kért, nem pedig az engedélyedet, hogy mire költheti. Te adtál neki pénzt. Az elvárásod annyi lehet, hgoy adja vissza.
Csak azt a pénzt hajtható be amiről írtatok papírt. Gondolom a kártya a te neveden van, te pedig minden fenntartás nélkül odaadtad neki. Simán le is tagadhatja, de igazából magad mentél tátott szájjal a faxerdőbe. Zaklatni nem zaklathatod, mert feljelent a zsaruknál . Ellenben te megoszthatod másokkal a rossz tapasztalataidat, hogy ők ne járjanak így.
De fogd fel inkább tanulópénznek ezt a bukszát meg felejtsd el, mert csak a pénzed fogja nyelni mást nem.
Ismertem hasonlót a környezetemben, csak ott anyu volt beteg, meg gyógyszerre kellett és nem csak a pasikat húzta le, hanem mindenki mást is százezrekkel. Persze kiderült, hogy az anyjának semmi baja. Egy haverom is beszopta a szöveget, csak volt annyi esze, hogy iratott róla papírt és ezáltal vissza tudta szerezni a pénzét, de a többiek bebukták.
Légy őszinte. Szexet vártál cserébe, igaz? Akkor nem követelnéd vissza, mi?
Másik dolog. Te amúgy mennyivel vagy idősebb nála? Kicsit sokkal?
"es ujra penz nelkul van fizuig, mert elbaszta a penzt"
Nyugi haver az ilyen nem fog éhen halni. Be ne vedd ezt a szöveget, mert még lehúz rólad pár százezret.
21 vagyok, nem vagyok lenyegesen idosebb
Nem, nem szexet vartam
1 eve ismerem. Amugy szo sincs arrol hogy nem adna vissza, mert alapbol is 10.en kezdene torleszteni.
Akkor meg mégis mi a kérdés?
Adtál neki pénzt, elvileg vissza fogja adni. Hol a probléma? Az, hogy nem arra költötte amire te gondoltad? Mi közöd hozzá? Amíg visszaadja a pénzedet, semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!