Van egy lany baratom, mar 300.000 ertekben tartozik nekem. Megis mi a fenet kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Szoval eleg buta szegeny. Azzal indult az egesz, hogy o elkoltozott egy masik varosba, es lakhatast kellett megoldania, plusz 10.en kap fizetest addig nem tud elelmiszert venni. Kapott egy revolut kartyat. De ez a buta emellett vasarolgatott ruhakat. Mondtam neki hogy nem adok tobbet, de ot ez nem erdekelte, most ott all hogy van 15 nap jovo 10.ig, es nincs penze kajara. En tobbet biztos hogy nem fogok neki adni. Egyebkent nagyon szerelmes vagyok ebbe a lanyba, amirol tud, de o nem viszonozza, szoval atlag friendzone helyzet. 😅 Masnak eszembe se jutott volna ennyit adni.2023. jún. 25. 21:14
1/32 anonim válasza:
Igazából te vagy a buta, amiért ennyi pénzt (amit sose fogsz visszakapni) adtál neki.
3/32 anonim válasza:
Ő nem buta,sőt ő egy okos kis riherongy aki nagyon tudja kit hogyan lehet kihasználni. Egyet tehetsz,lecarod.
4/32 anonim válasza:
Jószivű vagy és naiv! Az utolsó feltette a kérdést jogosan!Én is adtam kölcsön egy ismerősnek 20 ezret pedig dolgozik! Manapság már vissza sem ír...Nem a pénz számít nekem hanem az emberség...Kár hogy ilyenek az emberek! Neked pedig a kérdésedre a válaszom hogy talán már sosem látod azt a pénzt. Vedd tanuló pénznek! Sokszor nem lehetünk elég óvatosak mert nem gondolkodunk! Ne adj neki több pénzt.
5/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk azzal jol nem jar ha nem adja vissza, mert egyszerre vagyok simp es joszivu, meg debil es akaratos. Tudom hol dolgozik stb...
2023. jún. 25. 21:30
6/32 anonim válasza:
Te vagy a balek, amiért nem zártad el a pénzcsapot a legelején.
7/32 anonim válasza:
#5:
Aha, tehát pont összeilletek. Két hülye. 😂 Viszont ha azt tervezed, hogy elmész a munkahelyére és megvered, akkor böribe kerülsz. Csak szólok. 😃
8/32 anonim válasza:
Tudod, hogy hol dolgozik. És....? Mi a terved? Hogy oldod meg a zitut, ha nem adja vissza a pénzedet?
9/32 anonim válasza:
Pl le járatja a munkatársak és a főnök előtt.
10/32 anonim válasza:
Esetleg várjuk meg míg a kérdező válaszol, nem kell a szájába adni mondatokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!