Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Találkoztam egy lánnyal akit...

Találkoztam egy lánnyal akit elég jól ismerek, majd rámírt hogy milyen csinos vagyok. Csak sima gesztus lehet, vagy esetleg bejövök neki?

Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 10:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Na akkor megnyugodtam! Ennek alapján tetszhetek neki? Bepróbálkozhatok vagy csak úgy írta és ennyi? Csak nehogy beégjek azért kérdezem."

Nem tudom telepatikus úton kiolvasni a gondolatait, sajnos.

2023. máj. 27. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Probalkozz. No vagyok, voltam fiatal lany, es pont felenk letemre kepes voltam mindenfelet irni pasiknak, amit szemelyesen nem mertem kimutatni.
2023. máj. 27. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ülnék fel ezekre a szavakra. Egyszerűen csak a szokásos habos szövegeket nyomja.
2023. máj. 27. 15:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Akkor még várok nem hajtok rá, hogy lesz e hasonló jelzés részéről. Buliban iszogatás közben már volt köztünk tapizás, egyebek, de komolyabb nem.
2023. máj. 27. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!