Szerintetek "illik" ilyen karácsonyi ajándékot adni?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akinek csak olcsó ruhákra telik,(de ettől függetlenül mindig rendezett és igényesen válogatja össze a ruháit, bárhol meg tud jelenni,szóval nincs ezzel semmi baj), és arra gondoltam, hogy karácsonyra veszek neki egy márkás kabátot. Nem fogom megsérteni vele?Nem fog úgy kinézni a dolog mintha az orra alá akarnám dörgölni, hogy én ilyet is megengedhetek magamnak, vagy hogy lenézem őt vagy ilyesmi?A férjem szerint nem jó ötlet, ti mit gondoltok?2017. dec. 13. 14:16
1/5 anonim válasza:
Nem jó ötlet! Igaza van a fėrjednek!
2/5 anonim válasza:
Bennem piszok nagy csalódottságot iés szomorúságot ébresztenél, hogy még ennyit sem engedhetek meg magamnak.
plusz szégyenérzetet és gyomorgörcsöt, hogy hogyan viszonzom.
Feletsd el!
3/5 anonim válasza:
Ne adj neki drága kabátot,szerintem ha egy olcsóbb jól kinéző kabátot veszel nem bántod meg.
4/5 anonim válasza:
Ha igazán jóban vagytok és csak akkor, szerintem még örülne is neki.
Azért az nem baj, ha ráírod a címkére:
"Mikor ezt megláttam csak téged hiányoltalak belőle, de ezt most orvoslom...szeretettel...".
5/5 anonim válasza:
Én a ferjeddel értek egyet. Kellemetlen helyzetet eredmenyezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!