Milyen karácsonyi dekoráció illik ebbe a házba?
Tudom, még Augusztus van, de idén nem ilyen visszafogott, egyszerű díszítést szeretnék. A szüleimet szeretném meglepni - és magamag - egy teljesen kidekorált házzal 😄
Tehát bármilyen ötlet jöhet, fenyőágat, plafonról lelógó díszek ( a plafonról szeretném ha lógnának valamik, majd valahogy odaszerkesztek egy hálót :-D ). Én nem nagyon értek ezekhez, nem tudom milyen színek illenek ide. A dekoráció többségét megvásárolni gondoltam, de ha adtok valami ajtódísz ötletet, akkor megpróbálkozom az elkészítésével.
Az ebédlő:
És a nappali:
A kupiért bocsi, de ma nem nagyon volt időm rendet rakni. Holnap linkelem a többi képet! 😊
(Az ebédlő hátterében a konyha van, amerikai stílusú ház, olyan "minden helyiség egybe nyílik :-P )
Remélem tudtok tanácsot adni, nagyon fontos lenne!
Előre is köszi ;-)
Szia. Hát amik eszembe jutottak, azokat felírtam egy listára, majd a héten fogom beszerezni a hozzávalókat 😉
És köszi ha szépnek gondolod! 😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!