Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen karácsonyi dekoráció...

Milyen karácsonyi dekoráció illik ebbe a házba?

Figyelt kérdés

Tudom, még Augusztus van, de idén nem ilyen visszafogott, egyszerű díszítést szeretnék. A szüleimet szeretném meglepni - és magamag - egy teljesen kidekorált házzal 😄

Tehát bármilyen ötlet jöhet, fenyőágat, plafonról lelógó díszek ( a plafonról szeretném ha lógnának valamik, majd valahogy odaszerkesztek egy hálót :-D ). Én nem nagyon értek ezekhez, nem tudom milyen színek illenek ide. A dekoráció többségét megvásárolni gondoltam, de ha adtok valami ajtódísz ötletet, akkor megpróbálkozom az elkészítésével.

Az ebédlő:

[link]

És a nappali:

[link]

A kupiért bocsi, de ma nem nagyon volt időm rendet rakni. Holnap linkelem a többi képet! 😊

(Az ebédlő hátterében a konyha van, amerikai stílusú ház, olyan "minden helyiség egybe nyílik :-P )

Remélem tudtok tanácsot adni, nagyon fontos lenne!

Előre is köszi ;-)

2014. aug. 5. 16:04
 1/3 anonim válasza:
Bpcsi ez most nem a kérdésrehez tartozik amugyaz izlésed szerint DE NAGYON SZÉP A HÁZATOK
2014. aug. 6. 14:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia. Hát amik eszembe jutottak, azokat felírtam egy listára, majd a héten fogom beszerezni a hozzávalókat 😉

És köszi ha szépnek gondolod! 😝

2014. aug. 6. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Atya ég! :)) Gyönyörű házatok van! Szerintem ehhez a színösszeállításhoz bármilyen dekoráció menne. Kis angyalkákat lógatni ide-oda, vagy hópelyheket, akár színes gömböket az ablakba (nálunk tavaly volt és nagyon hangulatos) ... :)
2014. aug. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!