Anyukák, ovis karácsonyi ünnepségre kiöltöztök? Ki
illik öltözni vagy mehet a farmer?
Én farmerben megyek, de csinosan. Csőfarmer, valami szép felsővel.
2014. dec. 13. 11:11
Én kiszoktam öltözni,na nem kösztüm stb,de azért nem farmerben megyek.Max egy szűk fekete farmert vennék fel egy csinos felsővel.
2014. dec. 13. 12:10
Farmerben biztos nem mennék. Egész héten abban vagyok. Igen, kiöltözök.
2014. dec. 13. 13:53
Fekete nadrág, egy kötött szebb pulcsi. Farmerbe nem mennék, a gyerekek is ki vannak öltözve, ennyi belefér.
A karácsony és az anyák napja, amikor "kiöltözök" az oviba.
2014. dec. 13. 16:36
Attól függ. Ha játszós délelőtt, és a gyerekek sem ünneplőben vannak, akkor én sem. Ha műsor van és ünneplő kell, akkor csinosabban megyek.
2014. dec. 13. 18:16
én farmerbe megyek .max egy szép felsővel.
2014. dec. 13. 20:15
Semmibe, mert nálunk se mikulásra, se karácsonyi ünnepségre nem mehetnek a szülők.Sőt anyáknapi ünnepséget nem is tartanak.
2014. dec. 13. 21:03
valamennyire csinosabban szoktam menni mint ahogy amúgy öltözöm a hétköznapokon, de most kedd délelőtt lesz az ünnepség és nem kaptam szabit. :(
de egyébként azt látom a mi ovinkban, hogy a szülőtársak többsége komoly puccparádét csinál minden ovis ünnepségből....
2014. dec. 13. 23:40
Nálunk melegítőben is simán bejönnek a szülők még az évnyitóra/záróra is, ahová pedig a gyerekeknek ünneplőben kell menni.
Én annyira nem szoktam kiöltözni, ált. szűk fekete nadrágot veszek fel vmi csinosabb felsővel.
2014. dec. 14. 07:32
A lepontozóknak mi a bajuk?
[link]
Ez pl. farmar. Hol nem elegáns? Szerintem pont egy jó átmenet, dögös, csinos, fiatalos, de nem annyira hétköznapi.
2014. dec. 14. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!