Komolyan gondolhatja ezt a barátságot, vagy üres gesztus?
Ha egy tanár úgy zárja a leveleit, hogy "Barátsággal: XY", az csak ilyen szófordulat, vagy valóban lehet mögötte tartalom is?
Megkérdeztem a többieket, nekik nem így írja alá. Hanem sima Üdv./Üdvözlettel
Megjegyzem, egy időben nekem is, aztán lett ebből barátsággal...
Hát akkor kicsit másképp viszonyul hozzád, mint a többiekhez.
Azért a barátságba nekem beletartozik, hogy rendszeresen találkozunk (munkán vagy iskolán kívül is) és kötetlenül beszélgetünk. Te szoktál ilyet csinálni ezzel a tanároddal? Gondolom nem. Úgyhogy bár közelebbinek érez, mint a többi diákját, de ez inkább gesztus.
1
Hogy érted, hogy fura?
2
Igen, rengeteget beszélgetünk, Facebook-messenger, mail, a covid miatt személyesen ritkábban...
4
Ezt hogy érted, hogy kedves?
Ha nemcsak iskolai ill. tanulással összefüggő dolgokról kommunikáltok, akkor igen, nevezheti barátságnak.
De ha te fiatal, csinos nő vagy, a tanár meg férfi, akkor egyelőre barátság, de ő többet szeretne. ;-)
7
Nő vagyok, de nem tartom magam nagy számnak, csak kis átlagos, igen, ő meg férfi.
Mindenféléről beszélgetünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!