Miért akarja a barátnőm, hogy az ő barátaival is barátkozzak?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, régóta, már nagy gyerekeink vannak. Meg tudok vele mindent beszélni, támaszai vag,unk egymásnak. De sok barátja van, akiket én nem kedvelek, nem velük akarok jóban lenni, de ő mindig próbál olyan programokat szervezni, hogy mások is ott vannak, + segítsek, ide- oda elvinni a barátait, nekik nincs kocsijuk. Ritkán tudunk találkozni. Olyan kellemetlen, hogy mindig ki kell találnom, miért nem megyek hozzá. Mondtam már neki régebben, hogy én hozzá megyek, nem másokhoz.én vagyok ennyire negatív, hogy nem vagyok másokra is kivácsi, vagy miért kell erőltetni?2023. máj. 23. 19:45
11/12 anonim válasza:
10!
Hát akkor közöld vele. Valószínűleg meg fog sértődni, de kit érdekel?
És kihasznál, mert veled fuvaroztatja a haverjait.
12/12 anonim válasza:
"A barátnőm meg mindenki problémáját meg akarja oldani, segíteni akar mindenkinek"
De a leírásod alapján sokszor VELED akarja megoldatni "mindenki problémáját", és nagyjából magasról tojik rá, hogy téged ez hogyan érint. Te nyilván elfogult vagy vele szemben, de így kívülről nézve csúnyán kihasználtnak látszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!