Miért akarja a barátnőm, hogy az ő barátaival is
barátkozzak?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm, régóta, már nagy gyerekeink vannak. Meg tudok vele mindent beszélni, támaszai vag,unk egymásnak. De sok barátja van, akiket én nem kedvelek, nem velük akarok jóban lenni, de ő mindig próbál olyan programokat szervezni, hogy mások is ott vannak, + segítsek, ide- oda elvinni a barátait, nekik nincs kocsijuk. Ritkán tudunk találkozni. Olyan kellemetlen, hogy mindig ki kell találnom, miért nem megyek hozzá. Mondtam már neki régebben, hogy én hozzá megyek, nem másokhoz.én vagyok ennyire negatív, hogy nem vagyok másokra is kivácsi, vagy miért kell erőltetni?
Lehet, hogy szeretne egy közös baráti kört kialakítaní, ami egyébként jó ötlet, de szerintem ha a barátai neked nem szimpatikusak, vagy te nem tudsz velük azonosulni akkor mondd meg a barátnődnek, hogy nem a te társaságod, de tiszteletben rartod, hogy a barátai. Neked nem muszáj mindíg velük lógni csak azért mert a barátnőd is. A feleségemnek vannak külön barátai és nekem is, de vagy egy pár közös is.
2023. máj. 23. 19:56
3/12 anonim válasza:
Most nem rosszból... De kicsit olyan, mintha kihasználna, mert másnak nincs kocsija. Lehet le is csúszik valami kis pia, majd te hazaviszed őket. Bocs, ha nem így van.
Ha nem szimpik, akkor vagy adsz nekik mégegy esélyt, lehet párat meg is kedvelsz, nem lehet mindenki első látásra szimpi.
Vagy mondd a barátnődnek, hogy nem kell a társaságuk, semmi bántó nincs ebben.
2023. máj. 23. 20:06
4/12 anonim válasza:
de mi nem szimpi rajtuk? ha a baratai annak aki a te baratod akkor cak van valami közös? lehet inkabb te akarsz elszigetelodni vele...
2023. máj. 23. 20:32
5/12 anonim válasza:
"Meg tudok vele mindent beszélni"
. Ha így lenne, nem írtál volna ki kérdést...
Egyébként valószínűleg azért, mert nem egy időmilliomos.
2023. máj. 23. 20:41
6/12 anonim válasza:
Én itt legbelül féltékenységet látok. Szerintem azért nem akarsz barátkozni,mert félsz attól,hogy meglátod,mással is jól tudja érezni magát a barátnőd. Nem szerelemre gondolok,hanem csak pl. elég,ha mással látod nevetni.
2023. máj. 23. 21:17
7/12 anonim válasza:
"+ segítsek, ide- oda elvinni a barátait, nekik nincs kocsijuk"
Nem akarok undok lenni, de biztos vagy benne, hogy ő is barátjának tart téged? Ez a fuvarozás - miközben tudja, hogy te nem is kedveled a szállítandó embereket - számomra inkább kihasználásnak hangzik, mintha egy ingyen ugrasztható baleknak nézne. Mintha ezt a nagy barátkozást is azért erőltetné, hogy ne lógjon ki annyira a lóláb...
2023. máj. 23. 21:25
8/12 anonim válasza:
Egyetértek hetessel.
Amúgy lehet azt hiszi, egy balfék vagy, aki egyedül semmire nem képes, és segíteni akar.Nekem is volt ilyen " barátom". De amikor tényleg segítség kellett volna, sehol nem volt sosem.
Menekülj!
2023. máj. 24. 04:54
9/12 NTBS válasza:
Mert szeretné, ha nagyobb társaság venné körül.
2023. máj. 24. 06:21
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat! Egyáltáltalán nem zavar, hogy más barátai vannak. Teljesen más emberek, nincs olyan bajom, de én magamnak való vagyok, és nem érdekelnek,.A barátnőm meg mindenki problémáját meg akarja oldani, segíteni akar mindenkinek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!