Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik fiú és...

Szerintetek létezik fiú és lány közötti barátság?

Figyelt kérdés
Esetleg írhatnátok tapasztalatokat, kivel mi történt vagy szerinte létezik vagy nem. :)

2023. máj. 4. 07:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Nem létezik - egy kis ideig, amíg fiatalok, igen, és nincs szexuális orientáció LEHET (bár már általában akkor is tetszik az egyik a másiknak), felnőttként pedig kizárt.

Hogy nem vallja be, hogy tetszik neki, vagy csak megdgná, egy dolog, de attól nem barátként tekint rá.

2023. máj. 4. 13:48
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Igen van. Nekem van három nagyon jó lány barátom, meg egy jó pár haveri szintű is. Egyikkel sem akarok semmit, van barátnőm. 20 éves vagyok, nekem azért sikerült összebarátkozni lányokkal is mert tartunk egy adott értelmi szintet. Jól néz ki egyébként mind a három, egyiket még régen randi miatt ismertem meg, mindkettőnknek lett azóta jól működő kapcsolata mással és egyikünk se gondolna a másikra úgy hogy többet akarna tőle barátságnál
2023. máj. 4. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Az olyan fiú lány barátság amiben egyik fél sem akar a másiktól többet nagyon kevés van.Van olyan barátság ami inkább csak haverság és nem a mély,szoros barátság.A legtöbb ilyen kapcsolatban előbb vagy utóbb valamelyik ember többet akar/érez a másik iránt.
2023. máj. 4. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem van fiú barátom. 19 vagyok. Lehet benne már felmerült a tovább lépés lehetősége bár nem hiszem. Kb tíz éve vagyunk barátok - és nem haverok.
2023. máj. 5. 08:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Haverság van inkább. A barát egy biztos pont az életedben, akire mindig számíthatsz és őszintén tudsz vele bármiről dumálni.Így kockázat sincs, hogy az egyik többet akar.
2023. máj. 9. 20:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Alapból nem létezik. Minimum az 1ik fél részéről kompromisszum, nem kap többet, pedig akarna. Vagy már megvolt köztük, aminek meg kellett és jóban maradtak, de már nem szexelnek, vagy csak nagyon ritkán és azt is titokban. :D
2023. júl. 26. 13:35
 17/17 anonim válasza:
Van. Ilyen egyszerű. Nekem is van fiú barátom, sőt, ő az egyik legjobb barátom, és egyikünk sem akar többet.
2023. aug. 27. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!