Fiúk nektek van lány barátotok? Létezik fiú és lány közötti barátság?
Szerintem igen. Abban az esetben, ha egyik fél se akar a másiktól semmit. Ha nem vagytok egymás un. esetei.
Nekem van fiú barátom. Ő az alacsony vékony csajokra bukik, én meg a macis magas pasikra. Hát egyikünk se a másik fixa ideálja. Több éves felnőtt korban szerzett barátság a miénk. A férjemnek is barátja lett, szóval szerintem lehet.
Hát,attól függ neked meddig számít annak.Nekem van egy lány barátom,de ő is csak azért barát,mert messze lakunk egymástól.Ha nem így lenne,már 1 éve együtt lennénk.
Ha pedig egyik félnek sincs senkije,akkor nem bírnák ki szex nélkül...szóval nem hinném hogy van ilyen, max ha visszafogják magukat...de mi értelme lenne ellenállni a kísértésnek,ha nincs senkid? :D
Létezik hát :)
Az más kérdés milyen mélységű barátság az.
Ritkán alakul ki olyan mélységű barátság fiú és lány között, mint két srác között. Ez természetesen az ellentétes nemeknek tudható be.
Nekem a mostani barátnőm egy jó darabig csak a haverom volt, aztán augusztusban szerelmet vallott nekem és úgy gondoltam hogy "miért ne?". 4 hónapja együtt vagyunk és mindketten szeretjük egymást.
Szóval lehet barátság, de nagy esély van arra hogy más lesz belőle.
Nekem óvodás koromban volt egy fiú barátom, de ez a kapcsolat elmúlt, mert más általános iskolába kerültünk :( Szerintem létezik fiú-lány barátság akármilyen korosztályban.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!