Szerintetek létezik fiú-lány közötti barátság?
Nekem nincs ilyen tapasztalatom. Eddig vagy én tetszettem meg a lánynak és akár még kavarás is lett belőle, vagy nekem tetszett meg a másik.
Olyan akivel tényleg csak barátok lettünk volna... hááát. Nem volt még, pedig lassan 30 éves leszek.
Létezik, persze. Nekem van egy sokkal fiatalabb kis barátnőm, amolyan apa-lánya kapcsolat van köztünk már 15 éve.
De nagyon régen is voltak lány barátaim, akikkel együtt jártunk diszkóba, de párkapcsolatot mindig ezen a baráti körön kívül kerestünk, találtunk, és nem is jutott eszünkbe egymással ágyba bújni vagy járni, csak egyszerűen jól éreztük magunkat egymás társaságában. Én tudok barátként tekinteni egy nőre, de ez nem mindenkinek adatik meg.
Hosszútávon nagyon ritkán létezik. Ideig óráig lehet, de általában az egyik fél többet akar idővel.
Sok ilyen esetet láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!