Csak én hiszek a férfi és nő közötti barátságban?
Van egy nagyon jó barátom, akivel évek óta nagyon jó és bizalmas viszonyban vagyunk. Mindent elmondtam neki, ahogyan ő is nekem, akár párkapcsolati, akár más témában is. Sosem volt közöttünk semmi, de tegnap este megpróbált megcsókolni. Visszautasítottam (és nem azért, mert visszataszító lenne, sőt), mert nekem ő csak barát (annak mondjuk az egyik legjobb), mire nagyon csodálkozott, hogy ő márpedig érzi közöttünk a kémiát, ezért volt mersze ezt megtenni.
Ti mit gondoltok?
28/N
Én is hiszek benne.
Nézd meg Woody Allen-től a Játszd újra Sam-et.
Igen csak te. Nekem az összes lány barátom tetszik... Mivel biszex vagyok a fiuk is :D
De egyébként mindig így van (majdnem mindig) főleg ha ténxleg nagyon jóban vagytok mert ugye normális emberek főleg a belső számít és ha mr barátok vagytok miért ne lehetne több.
Nem csak te.
Nekem is van már régóta egy nagyon jó lánybarátom és sohasem akart egyikünk se többet.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!